21 липня на фронті загинув ще один захисник України. Вічна пам'ять

22 липня 2020 р. 10:06

За минулу добу, 21 липня, бойовики обстріляли українські позиції зі 120-ти та 82-х мм мінометів, гранатометів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

Терористи 9 разів порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник відкривав вогонь неподалік Новотошківського та населеного пункту Хутір Вільний.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” окупанти здійснювали обстріли по українських захисниках біля Гнутового, Павлополя, Лебединського, Водяного.

За минулу добу, внаслідок ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець, ще один воїн отримав поранення.

Від початку цієї доби агресори РФ 4 рази порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, біля Майорська.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” обстріли зафіксували біля Мар’їнки та Лебединського. Втрат за поточну добу серед українських воїнів немає.

Штаб ООС не повідомив ім'я та прізвище загиблого, але ця сумна звістка вже прийшла до родини, яка втратила годувальника, сина, можливо батька.

Кожного дня російські війська обстрілюють українські позиції. Кожного дня. Українська дипломатія в форматі Україна, Росія, Франція та Німеччина (де Франція та Німеччина більше на Російській стороні ніж Українській) себе не виправдовує. Нам потрібно щось міняти, - якщо не поновлення бойових дій, то зміна політичного формату. За що гинуть сини та доньки України?

Читайте також