24 січня - День ангела Віталія

23 січня 2022 р. 22:02

Віталій, з Днем імені! Залишайся веселим і товариським. За життя будь оптимістом, посміхайся і радій життю! Хай друзі і близькі будуть поруч і оточують тебе увагою і турботою!

Віталій! Твоє ім’я означає “життєстійкий”, нехай воно заряджає енергією, дарує спокій і захищає від негараздів. Бажаємо, щоб у твоєму житті не було перешкод, перемоги давалися тобі легко, а на життєвому шляху тебе супроводжували б удача, щастя, любов та оптимізм!

З Днем ангела, Віталій! З іменинами тебе! Нехай збуваються всі твої мрії, а життя порадує тебе вірою, щастям, добротою, які ти так часто даруєш своїм близьким і рідним!

Віталій, бажаємо в житті випробувати щастя і тріумф! Дізнатися справжню любов і вірність друзів! Залишитися при цьому добрим, сміливим і веселим. Нехай з кожним днем все багатства примножуються!

Віталій, нехай не підведе тебе ніколи твоє везіння. Нехай стороною обходить біда. Хочу побажати щастя на довгі роки, не сумувати і зберегти віру в диво. Тоді воно обов’язково буде траплятися частіше.

Милий Віталік, вітаю від душі з Днем ангела. Залишайся  життєрадісним, нехай яскраві промені везіння і добра висвітлюють твій життєвий шлях.

День Віталія – листівки

Читайте також