9 квітня - День ангела Івана

08 квітня 2021 р. 21:37

Сьогодні, 9 квітня, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Іван. Ми підготували для вас добірку цікавої інформації про це ім’я, його походження, значення та характер.

Значення: «Яхве (Бог) змилостивився, помилував».

Походження: Це ім`я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження. У різних народів це ім`я вимовляється по-різному: Жан, Джон, Ян, Ганс, Джованні, Юхан, Хуан, Янніс.

Характер: Хлопчики з таким розповсюдженим ім`ям можуть мати самий різний характер. Вони можуть бути тихими і непримітними, можуть бути непосидючими і буйними. В Іванові можливе сполучення найрізноманітніших якостей: сили й слабості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

Мають надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, за багато чого беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани зустрічаються серед людей самих різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті назустріч всьому світу. Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих.

За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але зустрічаються й скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, рибалка. Політичні події теж не залишаються осторонь. Жінці, що вирішила зв`язати свою долю з Іваном, треба пам`ятати, що її буде чекати відчайдушне життя. Будинок завжди буде відкритий, черги гостей ніколи не буде перериватися.

Іван довірливий і чуйний. Він гнучкий, але може бути і впертим, якщо справа торкнеться його кревних інтересів. Дорожить шлюбом, але може захопитися однієї з подружок дружини. Не ревнивий. Але на залицяння за своєю дружиною може відреагувати непередбаченим чином. У домашньому господарстві роботу ділить на чоловічу й жіночу й свою частину справ виконує без нагадувань. Діти дуже люблять батьків, що носять ім`я Іван.

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, кролика в сметані.

Фоносемантика: Слово «Іван» справляє враження чогось хорошого, красивого, безпечного, простого, гладкого, округлого, світлого, радісного.

Талісман: ромашка. Колір: блакитний. Камінь: алмаз. Знак зодіаку: Ім`я підходить Овнам, Тельцям, Близнюкам, Ракам, Дівам, Терезам, Скорпіонам, Стрільцям і Водоліям.

 

МЕНИНИ,
ДЕНЬ АНГЕЛА ІВАН:

02 січня

11 січня

20 січня

28 січня

06 лютого

08 лютого

09 лютого

12 лютого

13 лютого

09 березня

02 квітня

09 квітня

11 квітня

12 квітня

24 квітня

27 квітня

01 травня

02 травня

12 травня

21 травня

01 червня

07 червня

09 червня

11 червня

15 червня

23 червня

26 червня

07 липня

11 липня

16 липня

25 липня

31 липня

03 серпня

12 серпня

11 вересня

15 вересня

16 вересня

20 вересня

27 вересня

06 жовтня

10 жовтня

28 жовтня

01 листопада

25 листопада

26 листопада

15 грудня

20 грудня

23 грудня

Читайте також