''Багато поранених і загиблих!'' Волонтерка звернулася із важливим закликом до українців (фото, відео)

14 листопада 2018 р. 13:50

У Головний військовий клінічний госпіталь у Києві 13 листопада прибув новий борт із важкопораненими бійцями з Донбасу.

Їм потрібна допомога, повідомила волонтер Наталя Юсупова на своїй сторінці у Facebook.

"У Києві — знову борт із пораненими воїнами! Люди, зробіть репост, будь ласка, є воїни у важкому стані. Я так само прошу допомагати ЗМІ, це дуже важливо! За минулі два тижні багато поранених і є загиблі. Війна не закінчується і це біда!" — написала Юсупова.

Волонтерка звернулася до українців за допомогою.

"Поки політики витрачають мільйони на рекламу своєї передвиборної компанії, наші воїни продовжують віддавати свої життя на передовій. Дуже важливо — здати кров! На території Госпіталю є центр крові (понеділок-четвер, 9-12, із паспортом). Адреса: Київ, Госпітальна, 18, метро "Печерська". Щодня лікарі роблять воїнам найскладніші операції і рятують життя, медичний персонал доглядає за пораненими, волонтери та небайдужі громадяни дістають найнеобхідніше, те, чого поки не вистачає", — додала вона.

За її словами, основними потребами лишаються: "кава, чай, вода, соки, ковбаса, сир, цукор, печиво, йогурти. На дворі холод, тому потрібні зимові куртки, спортивні костюми, шапки і завжди потрібні футболки. З ліків — тільки "Дексалгін" і "Кетанов" в ампулах".

Тел .: +380 (67) 309 88 99.

Адреса: вул. Госпітальна, 18, метро "Печерська", Київ.

Джерело

Читайте також