«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Бездітна пара всиновила трійню, і їх чекала приголомшлива новина! (ФОТО)

Сара і Енді Джастіс знають один одного ще з університету. Вони довгий час зустрічалися і нарешті зв’язали себе узами шлюбу. Але сімейної ідилії перешкоджала одна обставина – Сара ніяк не могла завагітніти.

Лікарі трохи заспокоїли пару. Виявилося, що Сара може мати дітей, але лише у разі екстракорпорального запліднення. Але навіть у цьому випадку ймовірність завагітніти становить лише близько 10 % і подружжя було не готове ризикувати великою сумою грошей заради такого невеликого шансу.

Тоді подружня пара вирішила усиновити дитину. Вони знайшли вагітну маму, яка планувала відразу ж після пологів віддати дитину в дитбудинок.

Джастіси домовилися, що відразу ж усиновлять дитину. Але всього за кілька тижнів до пологів виявилося, що на світ з’явиться не одна дитина, а одразу трійня! Мабуть, дівчина боялася зізнатися Джастісам через страх, що вони не захочуть всиновити відразу трьох діточок. Однак Сара і Енді сприйняли новину з натхненням.

Вони сприйняли це як справжній подарунок долі. В результаті щаслива сім’я поповнилася хлопчиком Джоелем і дівчатками Ханною і Елізабет.

Однак скоро пару чекала ще одна абсолютно неймовірна новина. Виявилося, що всупереч всім прогнозам лікарів Сара завагітніла! На першому ж обстеження лікарі повідомили, що буде двійня: син і донька. Хлопчику дали ім’я Ендрю, а дівчинку назвали Ебігейл.

«Це просто неймовірно! Ще рік тому ми могли тільки мріяти про дітей, а тепер їх у нас аж п’ятеро!» – не приховує своєї радості Сара.

Звичайно ж, виховувати п’ятьох дітей зовсім непросто. Одних тільки підгузків потрібно три сотні на тиждень, а Сара і Енді вже й не пам’ятають, коли спали більше трьох годин.

Тим не менше вони відчувають себе найщасливішими людьми у світі. Ця історія – ще одне підтвердження того, що чудеса всеж ще трапляються, зазначає джерело!

Якщо вас зворушила подія, що сталася з цією сімейною парою, то обов’язково поділіться цим зі своїми друзями.

Джерело

Все буде Україна