Більше сотні гостей: спливли нові деталі “весілля століття” Потапа і Каменських

23 травня 2019 р. 22:53

На весіллі Олексія Потапенка (Потап) та Насті Каменських (NK) було більше сотні гостей.

За даними видання “Страна”, самі молодята цю подію назвали “весіллям століття”, адже його довго приховували від сторонніх, а в підсумку воно завершилося шикарною вечіркою в елітному ресторані італійської кухні Fabius на Столичному шосе.

Уточнюється, що заклад відкрився порівняно недавно, але став одним із наймодніших місць для відпочинку. Одне місце з гостя на банкеті без алкоголю і обслуговування коштує від 1500 гривень. Каменських і Потап орендували всю територію, яку закрили на 23 травня і посилено охороняли.

На подію гості потрапляли виключно за запрошеннями і списками. Зірки почали з’їжджатися близько 17:00. Серед гостей журналісти побачили: Тіну Кароль, Ольгу Полякову, Надю Дорофєєву з чоловіком, Катю Осадчу, Машу Єфросиніну. Також був присутній Олексій Завгородній (Позитив), продюсер Юрій Нікітін з дружиною Ольгою Горбачовою, Міка Філатов (студія “Квартал 95”).

Каменських і Потапенко прибули раніше за всіх. Їх завезли через задній двір ресторану. Після розпису під аркою гості почали фотографуватися з молодятами.

Організацією свята займалося івент-агентство Людмили Голубіцької – GG PROJECT, за флористику відповідала найдорожча квіткова компанія Fiori.

Ведучим на весіллі був 48-річний актор Юрій Горбунов, чиї послуги коштують близько $4000-5000. А головним у музичному оформленні став Андрій Соловйов, якого дуже часто замовляють для весільних вечірок

Джерело

Читайте також