Черговий сюрприз від команди Зеленського. Рішення в Міністерстві оборони.

25 квітня 2019 р. 13:11

“Избыточного”?! “Избыточного имущества”? Ах ти с*ка дирява, та ти за роки своєї каденції при МО так розпродав то “избыточне”, шо нам воювати не було чим і в чому в 14 році!

Ви за кого наголосували, дятли?! Щоб вони тепер наново армію дерибанили? Аут…

А, ну і додамо той факт, що “через 5 років боєць На Передовій”. Ггг, окремий привіт тим, хто голосував, бо “зе пообіцяв війну швидко завершити”.

Ну і математика.. зараз бійці отримують 24000 на передовій. 1000 євро = 30000 грн. Тобто 6000 грн за 5 років. Серйозно?) Дуууже великий приріст.
Ще раз – ви за кого, блд, наголосували?!

Нагадаємо:

Боєць на передовій через 5 років буде отримувати від тисячі євро і більше, полковник – 2,5 тисячі, – радник Зеленського Апаршин. В даний момент український боєць на передовій отримує 22-24 тисячі гривень, а через п’ять років буде отримувати від тисячі євро і више. Про це заявив член команди радників Володимира Зеленського з питань безпеки і оборони Іван Апаршин в інтерв’ю програмі Вікна-новини,

При цьому полковник буде отримувати 2,5 тисячі євро.

На уточнююче питання про те, де взяти ці гроші Апаршин відповів: “Немає проблем, де їх взяти. По-перше, сьогодні в Міністерстві оборони дуже багато надлишкового майна”. Він уточнив, що необхідності продавати щось немає – можна передати і не витрачати гроші на утримання, наприклад, земель.

Нагадаємо, з 1 квітня 2019 року військовослужбовці, які перебувають на першій лінії зіткнення, отримують доплату в 2000 гривень, а ті, хто знаходяться на другій – 1000 гривень. Таким чином, військовослужбовцю, який виконує бойові завдання безпосередньо на лінії бойового зіткнення, крім місячного грошового утримання, додатково нараховується до 12 000 гривень в місяць.

 

За матеріалами Орест Каракевич

Читайте також