Чотири дні в комі: росіянин до напівсмерті побив українця на популярному курорті, подробиці трагедії

11 липня 2018 р. 22:39

Побитий український турист чотири дні перебуває в комі

Турист з Росії проник на територію турецького готелю, де відпочивали українці, і побив 57-річного жителя Запоріжжя до напівсмерті.

В результаті інциденту, який стався в готелі Ganita holiday village в місті Аланья, українець отримав важкі травми і впав в кому. Як розповіли в турагенції “Ліга-Тур-Сервіс”, коли чоловіка госпіталізували, він вже був без свідомості, і зараз постраждалий перебуває четвертий день в реанімації в стані коми у лікарні міста Аланья.

В турагентстві зазначили, що побитий українець був п’яним. У його крові знайшли 2,8 проміле алкоголю. Через це страхова компанія відмовилася оплачувати страховий поліс.

«У страховому полісі чітко описано, що при настанні страхового випадку компенсується лікування, якщо турист перебував у стані алкогольного сп’яніння до певного відсотка – тобто 0,5 проміле в крові. Тобто страхова компанія не покриває витрати на лікування, або щось інше. Ну, або, не дай Бог, тільки в разі смерті вони виплачують», – повідомили турагенти.

Дружина потерпілого заявила, що у неї немає грошей на оплату лікування чоловіка, бо за умовами договору, страхові виплати анулюються, якщо турист був п’яним.

Джерело

Читайте також