"Дід Мороз шукає свою Снігуроньку": У мережі обговорюють зникнення дружини екс-ватажка "ДНР"

29 вересня 2018 р. 17:23

Дружина Павла Губарєва Катерина є в базі сайту "Миротворець".

У колишнього ватажка "ДНР" Павла Губарєва зникла дружина, яка виїхала на з'їзд громадського руху "Вільний Донбас". Про це екс-лідер окупантів повідомив в Twitter, передають Патріоти України.

"Прошу поширити! Моя дружина, Катерина Губарєва, пропала. На телефонні дзвінки не відповідає, в месенджерах оффлайн. Вона повинна була брати участь в з'їзді громадського руху "Вільний Донбас". Люди, з якими вона була поруч, не можуть її знайти", - написав Губарєв.

У мережі з'явилися коментарі з цього приводу. "Хунта похитила жену Павла Губарева. Донбасс, вставай!", - пише журналіст Денис Казанский. "Губарєв: Катя, повернися, я все пробачу", - написав у Twitter блогер Necro Mancer.

У свою чергу, політолог Олексій Голобуцький теж прокоментував пост Губарєва. "Дід Мороз шукає свою Снігуроньку. Але вочевидь і йому доведеться тікати в Росію))", - написав він.

Як відомо, дружина Губарєва Катерина є в базі сайту "Миротворець". Пізніше Губарєв написал, що його дружина знайшлась у ватажка бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна.

Джерело

Читайте також