Дивна могила на кладовищі: що відомо про пошуки маленької дівчинки під Одесою

18 червня 2019 р. 23:38

Дитина зникла 13 червня, досі тривають пошуки.

В Одеській області тривають пошуки 11-річної Даші Лук’яненко, зниклої за дивних обставин 13 червня.

У поліції перевіряють версію, що дівчинку могли викрасти й вивезти на автомобілі, йдеться у сюжеті ТСН.

Так, поліція має перевірити автомобіль, який потрапив на записи камер спостереження на виїзді з Іванівки. Журналісти кажуть, що знімок автомобіля зараз активно поширюють у соцмережах, але чи має машина відношення до зникнення Даші, поки незрозуміло.

Жителю Миколаївської області, який намагався «вибити» гроші з батьків зниклої Дарини Лук’яненко, повідомили про підозру.

За інформацією поліції, 24-річний чоловік був раніше судимий за вчинення тяжких злочинів. Цього разу він спробував озолотитися на горі батьків дівчинки. Слідчі наполягають на його утриманні під вартою.

Тим часом пошуки Дар’ї Лук’яненко тривають. Волонтери з групи «Кращі люди Одеси» повідомили ЗМІ, що під час пошуків ретельно перевірили всі прилеглі села (Іванівський район Одеської області), зайшли в усі покинуті будинки, опитали можливих свідків. Солдати Нацгвардії і волонтери оглядають місцевість біля Київської траси.

«Думська» пише, що напередодні область стривожила новина про дивну знахідку на кладовищі селища Іванівка. Представники Нацгвардії знайшли незареєстровану свіжу могилу. Однак, розкопки показали, що людські залишки в целофані належить дорослому чоловікові – це був місцевий безпритульний.

Джерело

Читайте також