Досяг успіху в політиці комік звернувся до Зеленському: «Володимир, якщо тебе оберуть …»

03 квітня 2019 р. 08:30

Відомий актор-комік Ісландії Йон Гнарр, а також колишній успішний градоначальник столиці країни Рейк’явіка, звернувся до кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського,

Він заявив про те, що гумористи викликають довіру тисяч людей, а їх участь в політиці йде їй на користь.

Ґнарр, не маючи при цьому ніякого досвіду в політиці, переміг на виборах мера Рейк’явіка в 2010-му, коли Ісландія страждала від наслідків економічної кризи.

«Думаю, що комікам і юмористам круто спробувати себе в політиці. Їх участь в цих процесах приносить тільки користь суспільству. Адже коміки, звичайно, розумні і талановиті, і у багатьох з них є здатність викликати до себе довіру людей », – сказав він.


Боевики 15 раз обстреляли позиции ВСУ: есть погибшие и раненые
Крім того, Ґнарр зазначив, що в курсі ситуації з що пішли в політику своїм колегою, Володимир Зеленський, побажав того удачі і дав пораду.

«Артист повинен очікувати кращого, але готуватися до гіршого. І ще! Володимир, якщо тебе оберуть, головне – не перевтомлюватися. Адже здоров’я – понад усе », – звернувся Ґнарр до Зеленському.

Відзначимо, згідно з останніми даннис ЦВК, зараз підрахували 99,24% голосів виборців. Лідирує Володимир Зеленський з показником в 30,22%. Президент Петро Порошенко набрав 15,93% голосів. Замикає трійку лідерів Юлія Тимошенко– у неї 13,39% голосів.

Пише - bbc-ccnn.com

Читайте також