Дрес Код єдності! Фото із зустрічі Трампа і Порошенко вразило українців і традиційно підірвало пук@ни сусіда за порєбріком

26 вересня 2018 р. 21:19

Президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом США Дональдом Трампом на полях 73-й Генасамблеї ООН, яка проходить в Нью-Йорку, передає Обозреватель.

Фотографію лідерів двох країн разом з першими леді оприлюднив прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко. Він звернув увагу на те, що лідери України та США одягнені в дуже схожі костюми з червоними краватками. При цьому Марина Порошенко і Меланія Трамп відображені на знімку в чорних сукнях.

Коли даже дрескод сімволізує єдність позіцій стратегічніх партнерів pic.twitter.com/1SfcwRAAYW

- Svyatoslav Tsegolko (@STsegolko) 26 вересня 2018 р

"Коли навіть дрескод символізує єдність позицій стратегічних партнерів", - написав Цеголко в соцмережі.

"Крайній зліва чоловік явно домінує на фото, і це правильно", "Чому Трамп такий радісний?" "Трамп завжди стоїть з похмурим обличчям, а тут дивіться, як сміється!" "А в Трампа штани пом'яті", "поглаженное костюм - це добре, але дозвольте поцікавитися: де ж національний прапор? "" Атлант розправив плечі "," На крок попереду стоїть "," Наша красивіше "," На Петра Олексійовича штани краще сидять "," Красиве фото ", - пишуть в коментарях в Twitter і Facebook.

Джерело

Читайте також