Еротичний гороскоп на 24 листопада для всіх знаків Зодіаку: кому не можна зв'язуватися з начальниками

24 листопада 2018 р. 03:32

Що принесуть вам зірки сьогодні.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Овен

Сьогодні ви зрозумієте, що ваш партнер дещо приховує від вас. Зробіть хитріше, запропонуйте пограти в якусь гру на бажання, і його секрет можливо вам розкриється.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Телець

Цілком ймовірно, що ви захочете сьогодні показати свої акробатичні здібності. Але чи зможе ваш партнер бути рівним вам в гнучкості і фізичній силі?

Еротичний гороскоп на 24 листопада Близнюки

Сьогодні ваші відносини будуть настільки вас пригнічувати і засмучувати, що вам захочеться щось в них змінити. Головне в цій справі переконати партнера піти вам на зустріч.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Рак

Сьогодні вам не варто поспішати, насолоджуйтеся кожним рухом, кожною хвилиною, кожним подихом. Це допоможе вам отримати нові відчуття.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Лев

Сьогодні ви ймовірно зустрінете людину, яка в майбутньому може стати вашим партнером. Але ви не здогадаєтеся, хто саме це буде. Будьте милі з усіма.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Діва

Сьогодні вам краще не зв'язуватися з начальниками і вчителями. І ті, й інші будуть постійно вимагати робити все так, як вони цього хочуть. Пожежники і інспектори будуть такі ж зарозумілі.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Терези

Як би це дивно не звучало, але вам потрібно поспостерігати за тваринами. У деяких їх звичок в шлюбний сезон, ви знайдете те, що надихне вас на новинку в вашому сексі з партнером.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Скорпіон

Сьогодні ви навряд чи зможете зустрітися з коханим, але поспілкуватися вам потрібно. Якраз для цього і створені камери у вас на ноутбуці і на телефоні.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Стрілець

Сьогодні зірки рекомендують вам змінити обстановку для інтиму. Хоч в платтяну шафу залазьте, може бути ви знайдете там цілу Нарнію задоволення.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Козеріг

Сьогодні ви будете сумніватися в своєму виборі практично всього: чи гарне ім'я у вашого обранця, який контрацептив краще вибрати, яка поза вам подобається більше. Щоб дізнатися, треба пробувати.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Водолій

Сьогодні вам потрібно бути акуратніше з незнайомими людьми, вони можуть втягнути вас в сексуальну авантюру, яка відкине чорну тінь на вашу репутацію.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Риби

Сьогодні у вас почався черговий напад нарцисизму. Якщо вам ну ніяк не вистачає уваги, поставте перед собою побільше дзеркал, може так ви самі собі допоможете.

Читайте також