Гімн України лунав в Москві: наша Каміла Конотоп виграла відразу три "золота" в Росії, кадри

05 квітня 2021 р. 20:41

У Москві пройшов чемпіонат Європи з важкої атлетики, на якому українці стали тріумфаторами.  Всього в турнірі брало участь 16 українських спортсменів, у Конотоп три "золота", "бронзу" взяли Дмитро Вороновський і Ангеліна Ломачинська.

 Конотоп виграла в своїй дорослій кар'єрі перші серйозні змагання, вони проходили в самому центрі російської столиці в Палаці художньої гімнастики Ірини Вінер-Усманова.

 

 

Важкоатлетка виступала у ваговій категорії до 55 кілограмів.  Конотоп посіла перше місце за сумою очок у двоєборстві, а також випередила всіх суперниць у ривку (95 кг) і поштовху (113 кг).  Її суперницями були важкоатлетки з Росії та Бельгії.

 Після тріумфу Конотоп зал для змагань "підірвав" Гімн України, сама Конотоп слухала його, обернувшись прапором нашої країни, але в якийсь момент спортсменка його повністю розгорнула тримаючи обома руками.

 Конотоп гаряче підтримали в коментарях, користувачі Мережі дякували українку за перемогу і бажали їй нових звершень.

 "Розумничка! Всім носа втерла! Нових перемог !!!!", "розумниЧка! Дякую ВЕЛИКЕ", "Гідна перемога, а Гімн України в Москві - це ще одна перемога", "Такі як Конотоп набагато більше роблять для іміджу України, ніж  наші політики "," Молодець, Каміла, слава Україні ", - пишуть в коментарях.

Читайте також