Гірше за Януковича: огидні маніпуляції Тимошенко розлютили українців

05 вересня 2018 р. 13:26

Лідер "Батьківщини" вдається до такого саботажу, який не використовувала навіть "Партія регіонів"

Українці прийшли в лють від нових політичних ігор Юлії Тимошенко. Стало відомо, що лідер "Батьківщини" вдається до такого саботажу, який не використовувала навіть "Партія регіонів", коли та була в опозиції.

"Вона (Тимошенко, - ред.) буде боротися за старий принцип, відомий всім українським політикам, коли ти в опозиції: чим гірше — тим краще. Чим гірше успіхи, чим менше досягнень, чим менше результатів у свого головного опонента, який є сьогодні у влади, тим краще для тебе", — розповів Тарас Чорновіл.

На такі твердження українці відзначили, що тільки наші політики можуть все руйнувати, аби забезпечити собі посаду.

"Не дай Бог бути Жульці президентом!!! Горе країні!!!", "Розумні люди, а їх більшість, вже давно розкусили цю брехушку. Баба Юля повинна вже давно покинути політику і зайнятися вигуками", "Як же вони всі набридли своїми витівками. Хто їх туди вибирає?! Кому вони потрібні? Що корисного вони роблять для України? Гнати всіх 100%", "Баба з косою, мати української корупції. Тільки кацапські гниди будуть за неї голосувати", "Це просто сміх, та й годі", "Гусениця прогризаюча все навколо — вид політиків в Україні", — відзначають українці. еякі відзначають, що Тимошенко приносить більше шкоди країні, ніж самопроголошені республіки Донбасу. "Вона робить більше шкоди, ніж "ДНР" і "ЛНР", "Да вже напам'ять знаємо, що вона ляпне в наступний раз! Брехуха нахабна! Сиди вдома і онуків виховуй баба Юля! Удаєш із себе дівчинку, вже смішно", "Так всі наші "обранці" одним миром мазані. Гнати всіх в три шиї треба", - пишуть в коментарях.

Джерело

Читайте також