Головний борець за "євробляхи" йде в президенти: роблю це не для себе

14 січня 2019 р. 21:54

Кандидат має намір довести свою правоту


Голова організації "АвтоЕвроСила" Олег Ярошевич заявив, що планує балотуватися в президенти, про що він повідомив особисто на своїй сторінці в Facebook.


У своєму повідомленні Ярошевич написав: "Я прийняв рішення балотуватися на посаду президента України як самовисуванець".

За словами голова організації, він це робить не для себе, "а саме для того, щоб змінити щось у цьому житті", і, як він вважає, має бути "зміна політичних еліт".

Крім того, Ярошевич підкреслив: "Моє рішення було суто технічним, тому що ми не довели свою правоту, не зробили те, що потрібно для всіх українців, а це - в маленькому вигляді розмитнення, ми не довели її до межі. Для того, щоб це довести до логічного завершення, потрібно мати важіль впливу".


Варто відзначити, що висувати свою кандидатуру в президенти стало модним останнім часом, що видно на прикладі ще одного коміка, який вирішив взяти участь в президентській гонці. Ним став Олексій Супрун, також відомий як Петро Бампер, який раніше виступав у КВК. Нині він знімає ролики, які стали популярними завдяки максимально народному тексту, а також великій кількості нецензурних виразів. Раніше Супрун вже позиціонував себе як кандидат у президенти від партії "40 років без врожаю".

Джерело

Читайте також