Гороскоп на 1 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

30 червня 2018 р. 17:07

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Несприятливий день. Зірки рекомендують помірність, протистояння спокусам, обмеження контактів. Розташування зірок попереджає про ймовірні фінансові втрати або про погіршення самопочуття. Не рекомендується ризикувати або займатися дорогими покупками. Постарайтеся критично поставитися до власних можливостей і пристосуватися до нових обставин.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День змін, трансформації енергії. Цілком можливі серйозні зміни в особистих відносинах, як позитивні, так і негативні. Може трапитися і так, що ви станете жертвою пліток або потрапите в залежність від співробітників. Постарайтеся прийняти всі заходи, щоб уникнути цих неприємностей.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, сприятливий для відновлення дружніх і родинних зв'язків. Цей день може змусити багатьох сильно хвилюватися і тривожитися. Будьте обережні, так як надлишок емоцій може виявитися руйнівним. Імовірність прояву нестриманості і сварок з найближчими людьми. Від вашої поведінки сьогодні буде залежати життя в цілому.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Вкрай несприятливий день. Розбіжності з близькою людиною, небажання прислухатися до думки співрозмовника або наклеп недоброзичливця порушать рівновагу. Зірки рекомендують помірність, протистояння спокусам, обмеження контактів з неприємними для вас людьми. Сторонній вплив призведе до негативних результатів. Не рекомендується ризикувати або займатися дорогими покупками. Знизити негативні тенденції дня можна тільки високими моральними вчинками.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Ваше фінансове становище знаходиться в нестабільному стані. Зірки не рекомендують безглуздо ризикувати і займатися покупками. Краще знизити потреби, творчу активність і розібратися в своїх думках і почуттях. Сприятливий відпочинок в колі сім'ї, подорожі, ігри з друзями або дітьми, які будуть раді спілкуванню з вами.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Несприятливий день. Зірки радять утримання, протистояння спокусам, обмеження контактів. Не рекомендується ризикувати або займатися дорогими покупками. Від вашої стриманості і обачності в поведінці будуть залежати подальші фінансові успіхи, стосунки з протилежною статтю і емоційне життя в цілому. Сприятливий відпочинок в колі сім'ї, подорожі, ігри з друзями або дітьми, які будуть раді спілкуванню з вами.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День не змінить ситуацію, що склалася. Краще знизити активність і розібратися в своїх думках і почуттях. Якщо ви присвятите себе творчості, то зможете зробити свій внутрішній світ гармонійним. Залучіть до своїх занять дітей, які будуть раді спілкуванню з вами.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Захоплююча робота або прагнення до глобальних проектів, що вимагають великого фізичного напруження, можуть підірвати ваші сили і негативно позначитися на здоров'ї. Небажання прислухатися до думки співрозмовника і все зробити по-своєму порушать рівновагу. Сьогодні протипоказані поспішність і метушливість.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Несприятливий день. Зірки рекомендують помірність, протистояння спокусам, обмеження контактів. Не рекомендується ризикувати або займатися дорогими покупками. Сприятливий відпочинок в колі сім'ї, подорожі, ігри з друзями або дітьми, які будуть раді спілкуванню з вами.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день для початку будь-якої важливої справи, використання інформації. Спілкування і контакти несуть оманливі надії і розчарування в партнерах. Вірогідні проблеми з друзями або неприємна звістка, яка зіпсує настрій. Можливі нервові зриви. Емоційна нестабільність не сприятиме порозумінню у закоханих. Вмійте справлятися зі своїми емоціями і критично ставитися до своїх недоліків.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День пов'язаний з перевантаженнями і погіршенням самопочуття. Можливо, що важкі думки і передчуття не дадуть вам сьогодні розслабитися. Сум'яття почуттів здатне зашкодити вашій репутації і ускладнити відносини з близькими. Будьте уважні до своїх коханих. Для успіху вам знадобляться спокій, терпіння і холоднокровність.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Несприятливий день. Зірки рекомендують вам стриманість, протистояння спокусам, обмеження контактів і радять звернути увагу на стан свого здоров'я і здоров'я ваших близьких. Виключіть фізичні навантаження, ризиковані підприємства, роботу з електроприладами: велика ймовірність травми.

Джерело:supercook

Читайте також