Гороскоп на 1 серпня 2020 року для всіх знаків зодіаку

31 липня 2020 р. 13:09

Гороскоп на суботу 1 серпня

Овен

1 серпня 2020 року. Не розуміючи, як або коли це сталося, ви можете опинитися в центрі конфлікту сьогодні. Але все, що вам потрібно зробити, це закликати свої медіаторські навички, і ви без зусиль зможете переміщатися по потенційно бурхливим водам. Ваша посмішка допоможе помиритися. Ви завжди повинні пам’ятати, що люди хочуть, щоб їх любили. Намагайтеся, щоб всі були веселими, і передавайте відповідальність людям, які дійсно цього заслуговують.

Телець

1 серпня 2020 року. Предмети повсякденного вжитку та звичайні розмови сьогодні можуть мати більш тяжке значення. Ви вступаєте в фазу, в якій у вас є багато проникливості, так що ви зможете побачити прихований сенс того, що люди говорять або роблять. Завдання сьогодні – займати нейтральну позицію у відношенні подій, тому що ви знаєте речі, яких не знають інші люди. Зараз не час, щоб свистіти й дратувати людей.

Близнюки

1 серпня 2020 року. Спалах минулого може повернутися на сцену, і у них є для вас великі плани. Вони просто можуть запропонувати відсутню частину між вами й декількома можливостями, включаючи більше багатство і більш гарячий роман. Слідкуйте за незнайомими номерами телефонів або адресами електронної пошти, тому що все не так, як ви припускаєте. Іноді відносини або інші типи зв’язків є бумерангом, і вони повертаються, щоб зробити речі завершеними.

Рак

1 серпня 2020 року. Хоча останнім часом ви фокусувалися на інших людях у вашому житті, повністю думати про ваші нинішні відносини неможливо. Але це добре. Прийшов час зосередитися на тому, хто ви є насправді. Можливо, ви ризикуєте втратити себе в натовпі. Чесно запитайте, чи працюєте ви в дружбі й відносинах з іншими, щоб не працювати старанно над собою?

Лев

1 серпня 2020 року. Ви можете взяти участь в ролі студента, але в кінці дня ви можете відчути силу. Навчання вимагає часу, але забезпечує довгострокову винагороду за межами вашої уяви. Тепер прийшов час подумати про загальну картину життя і подумати про негайні вигоди. Витрачайте час, яке вам потрібно, щоб краще зрозуміти, що ви робите. Ставте питання і відчувайте себе добре. І пам’ятайте, немає дурних питань!

Діва

1 серпня 2020 року. Сьогодні ви будете дуже доброзичливі, почасти завдяки недавній удачі, яка викликає посмішку на вашому обличчі. Остерігайтеся конфлікту в другій половині дня, коли чиїсь вимоги можуть привести до втрати вашої мирної поведінки. Перед тим, як зробити сцену, пам’ятайте, що у вас немає часу мати справу з людьми, які змінюють плани в останню хвилину, так навіщо удавати, що ви це робите? Будьте чесні, коли люди пропонують речі, які просто не будуть працювати.

Ваги

1 серпня 2020 року. Якщо ви починаєте нову роботу, не тисніть на себе, щоб бути суперзіркою відразу. Дайте собі весь час, щоб розібратися з вашої новою рутиною, новим середовищем або новою групою людей навколо вас. Емпатія, проявлена ​​до вас зараз, спонукає вас розслабитися і просто бути собою. Існує свобода відпустити очікування, які ви покладаєте на себе. Ваше завдання зараз вчитися, а не вражати.

Скорпіон

1 серпня 2020 року. Існує прямий зв’язок між тим, наскільки легко щось робити та наскільки воно корисно. Якщо хтось гризе свої нігті, вмираючи від уваги, це не та людина, яку ви повинні перевірити прямо зараз. Шукайте людину, яка не працює так старанно, для схвалення інших. Ця людина не грає на публіку. Вона просто та, хто вона є. Поговори з нею. Це може бути складно, але воно того варте.

Стрілець

1 серпня 2020 року. Коли ви були маленькою дитиною, боротися з педалями на вершині великого пагорба було не так весело, але рух з іншого боку із запаморочливою швидкістю було позитивно захоплюючим. Вся річ у тому, щоб докласти всіх зусиль, щоб отримати максимум задоволення від вашого дня. Якщо ви відчуваєте, що боретеся або вкладаєте не тільки свою частку роботи, просто майте на увазі чудову нагороду, яка чекає вас на іншій стороні цього пагорба.

Козеріг

1 серпня 2020 року. Якщо ви починаєте цей день з відчуттям себе трохи пригніченим, постарайтеся вийти на прогулянку, як тільки зможете. Незалежно від погоди, велика порція свіжого повітря поверне вас в потрібне русло. Сумний настрій викликає занепокоєння. Це може бути ваш розум, говорить вам трохи сповільнитися та обдумати деякі нові емоції, які відчуває ваше серце. Прогулянка дасть вам час, необхідний для того, щоб перезавантажити мозок і знову відчути себе собою.

Водолій

1 серпня 2020 року. Вивчення іншої культури – найкращий спосіб дізнатися більше про те, чому навчила вас ваша власна культура і які частини цього уроку ви хотіли б поліпшити. Не бійтеся різних типів музики, їжі, танців або театру. Спочатку це може бути незручно або збиває з пантелику, але в підсумку це збагатить ваше життя і пробудить вашу творчість. Вийди туди й відвідай різні країни. Якщо ви не можете подорожувати, є фільми, книги та веб-сайти!

Риби

1 серпня 2020 року. Як ви вже зрозуміли сьогодні, почати нове життя в попередній ситуації не завжди легко. Якщо все, що ви намагаєтеся зробити, – це повернутися в «старі добрі часи», це ваша перша помилка. Не дозволяйте повазі вашого опору бути вашою другою помилкою. Відкрийте діалог і запитайте людей, з якими ви намагаєтеся зв’язатися, як вони ставляться до ситуації. З’являться прості рішення, і скоро все повинно стати більш гладким.

Читайте також