Гороскоп на 10 вересня 2018 року

09 вересня 2018 р. 19:28

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Критичний день. Життєвий потенціал на високому рівні, однак надлишок внутрішньої енергії може виявитися для вас руйнівним. Зірки застерігають від сварок на ґрунті ревнощів або образ на грунті ураженого самолюбства. Зверніть найпильнішу увагу на майно: вірогідні крадіжки або пожежа.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День захисту, концентрації сил, духовної роботи. Можливо, що вам буде важко уникнути невеликих неприємностей. В крайньому випадку, відстоюйте свою думку і будьте вірні собі. В даному випадку тверезий погляд на життя і холодний розум - запорука перемоги над імовірною агресією. Якщо ви встоїте, то забезпечите собі спокійне життя на тривалий час.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День характеризується послабленням захисних сил організму. Здоров'я багатьох Риб потребуватиме зміцнення. Рекомендується уникати перевантажень, присвятити день загальнозміцнюючим і оздоровчим процедурам. Категорично заборонені алкогольні напої. У жінок-Риб імовірні запальні захворювання.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сатанинський день. Обман або помилкова обіцянка можуть принести розчарування. Вам необхідно тверезо оцінити дійсність і не будувати повітряних замків. Планети радять критично оцінювати свої вчинки. Уникайте нових знайомств, проявіть стриманість в спілкуванні зі знайомими і друзями.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Критичний день. Вірогідні підступи і недоброзичливість сусідів або конфлікти зі сторонніми людьми. Уникайте нових знайомств, проявіть стриманість в спілкуванні зі знайомими і друзями. Можливі обмани, невірна інформація або неприємна звістка. Зверніть найпильнішу увагу на здоров'я і майно. Вірогідні крадіжки, проблеми з вогнем, отруєння.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Критичний день. Несе недоброзичливість, зіткнення з недругами, зраду, обман. Уникайте нових знайомств, проявіть стриманість в спілкуванні зі знайомими і друзями. Зверніть найпильнішу увагу на майно. Вірогідні крадіжки, пожежа, проблеми з електрообладнанням. Мають бути домашні клопоти, які заберуть багато часу і сил. Не виключені сварки з близькою людиною. Зірки рекомендують проявити гнучкість.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день готує вам нові вигідні ділові пропозиції. Гарненько їх обдумайте і постарайтеся прийняти вірне рішення. Партнерські відносини будуть сьогодні дуже і дуже плідними. Однак остаточний результат справ буде залежати від вашого настрою і захоплення спільною справою.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сатанинський день. Вам необхідно тверезо оцінити дійсність і не ганятися за порожніми проектами. Не сваріться через дрібниці з близькими людьми - це може привести до непередбачуваних наслідків і навіть закінчитися повним розривом відносин. Зірки рекомендують стримати гординю. Якщо ви в чомусь завинили, то попросіть вибачення. Ваша великодушність і терпіння допоможуть зберегти спокій і затишок в родині. Жінкам-Левам слід остерігатися нових захоплень. Обман або помилкова обіцянка можуть принести розчарування.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сатанинський день. Ілюзорні уявлення можуть затулити дійсність, обман або помилкову обіцянку, принести розчарування. Уникайте нових знайомств, проявіть стриманість в спілкуванні зі знайомими і друзями. Зверніть найпильнішу увагу на майно. Вірогідні крадіжки або пожежа. Жінкам-Дівам слід обачніше ставитися до нових знайомств.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сьогодні велика необхідність реальної оцінки того, що відбувається. Можливо, що проблеми, які тільки назрівали в недавньому часі і на які ви не звертали уваги, випливуть назовні. В цьому випадку вам буде легко зробити деякі зміни і поліпшити фінансове становище сім'ї. Взаєморозуміння в цей день може повністю бути відсутнім.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День самооцінки, покаяння. Сьогодні бажано забути на деякий час про хліб насущнийі. Можливо, що великі неприємності попереднього дня стануть для вас школою мужності і випробують ваші душевні сили. Ви чітко побачите свої достоїнства і недоліки. Не виключена важка розмова з коханою людиною. Але не робіть поспішних висновків. Спробуйте змінити обстановку в сім'ї на краще.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Критичний день. Несе недоброзичливість, зіткнення з недругами, зраду, обман. Кругообіг справ закрутить вас з самого ранку. Зверніть найпильнішу увагу на майно. Вірогідні крадіжки, пожежа, проблеми з електрообладнанням. Мають бути домашні клопоти, які заберуть багато часу і сил.

Джерело:supercook

Читайте також