Гороскоп на 14 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

13 червня 2018 р. 16:37

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день. Ви з легкістю зможете реалізувати свої плани, розширити перспективи діяльності. Ймовірно, сьогодні вам доведеться рішуче взятися за вирішення різних проблем. Не намагайтеся ставити перед собою глобальні завдання або займатися кількома справами одночасно. Зірки застерігають від несподіваного збігу обставин, яке несприятливо відіб'ється на особистому житті. Можлива незадоволеність вами в родині. Причиною цього послужить ваша зайнятість або недостатня увага до близьких.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений матеріальними витратами, втратами. Помітно виросли витрати можуть бути пов'язані з більш відкритим способом життя, проблемами з дітьми і з старими родичами. Будьте обачні, контролюйте всі, що відбувається в професійному та особистому сферах життя. Однак скупість робить вам честі.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, сприятливий для придбань. Він може стати плідним для поновлення, коли ви зможете сконцентрувати свою енергію і знайдете їй правильний вихід. Творчий підхід до справи, насиченість почуттів, особиста привабливість і доброзичливість до оточуючих принесуть істотні плоди. Можете робити корисні покупки, почати ремонт в будинку, робити перестановки.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Суперечливий день. У першій половині дня ви з легкістю зможете реалізувати свої плани. Успішними виявляться співпрацю з партнерами та звернення до начальства. Несприятливі тенденції другої половини дня можуть поставити вас у незручне становище або призвести до фінансових втрат. Уникайте знайомства з Левами і Тельцями. Якщо є можливість, проведіть вечір на природі.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Критичний день. Рекомендується стриманість, піст, твереза оцінка дійсності. Тим часом сьогодні вас можуть запросити в гості в незнайоме місце до не зовсім знайомим людям. Проявіть обачність і стриманість в спілкуванні. День проходить під знаком зривання масок і пізнання гіршого в людях. Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх подальших справ і починань.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День пробудження і перетворення космічної енергії. У фізичному плані несприятливий день. Можуть бути болісні сни, погіршення самопочуття, хвороба. Доведеться зіткнутися з дрібними домашніми проблемами або вирішенням фінансових питань. Виключіть великі покупки або комерційні операції, що вимагають значних капіталовкладень. Не слід ризикувати, пускатися в авантюри, виділятися з оточення. Вірогідні проблеми, що вимагають компромісного рішення. Скоротіть контакти до мінімуму, виключіть випадкові знайомства.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Доведеться зіткнутися з дрібними домашніми проблемами і вирішенням фінансових питань. З'явиться можливість оцінити все погане і хороше, оскільки раніше на це просто не вистачало часу і сил. Приділіть більше уваги дітям - спілкування з ними не тільки підніме настрій, але і внесе в душу радість і спокій.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Вкрай несприятливий день. Можливо, саме сьогодні невирішені проблеми або відкладені на час справи закрутять вас в стрімкій каруселі. Доля знову перевіряє вас на відвагу і міцність духу. Сміливо йдіть назустріч випробуванням, інакше ситуація загостриться до крайності. Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх подальших справ і починань. Сьогодні велика небезпека травматизму, так що в будь-якій справі будьте уважні і обережні.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день. Ви з легкістю зможете реалізувати свої плани. Успішним виявиться співпраця з діловими партнерами. Єдиною неприємністю цього зовсім непоганого дня може стати сварка з людиною з близького оточення. Постарайтеся проявити мудрість і такт, щоб конфлікт не розтягнувся надовго. Якщо є можливість, проведіть вечір цього дня на природі.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Це день творчого підйому. Він обіцяє бути насиченим цікавими подіями в особистому житті, проте важливі справи або несподівана звістка змусять ненадовго забути про серцеві захоплення. Не виключено, що до вас завітають старі знайомі. Вечір проведіть наодинці зі своїми думками, в тиші і самоті. Використовуйте сприятливий момент для того, щоб розібратися з відкладеними справами або невирішеними проблемами.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Перший вихідний день обіцяє стати сприятливим для гармонійних відносин з оточуючими. Можна спробувати відгородитися від суєти постійно накопичуються проблем. Корисно зупинитися, озирнутися. Бажано відправитися в гості або прийняти гостей у себе. В результаті можуть зникнути деякі непорозуміння в любовних, партнерських або подружніх стосунках.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День несе негативні тенденції: зваблювання, помилкові обіцянки, марні надії. Несприятливе розташування планет загрожує ймовірними фінансовими труднощами або непередбаченими витратами, а будь-яка комерційна активність закінчиться фінансовими втратами. Широке спілкування з людьми може мати негативні наслідки. Наберіться терпіння, вам слід зайняти вичікувальну позицію.

Джерело:supercook

Читайте також