Гороскоп на 15 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

14 травня 2018 р. 18:02

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День сприятливий для оформлення нотаріальних документів, звернення до начальства, органів влади, в громадські установи. Не виключено, що вам вдасться змінити хід подій в вашу користь. Швидше за все саме цей день дозволить вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений зниженням життєвих сил, розчаруваннями в близьких людях або в професійній діяльності. Зростає ймовірність помилок в роботі та некоректної поведінки в спілкуванні з оточуючими. Тому не слід проявляти активність в будь-яких сферах діяльності. Необхідно звертати увагу на погані знаки.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сприятливий день, що виключає конфлікти. Риби будуть здатні сприяти встановленню миру і спокою, згладжувати всілякі непорозуміння і розбіжності. Для користі справи можна піти на компроміс, навіть якщо це буде обмежувати ваші інтереси. Сексуальний потенціал буде високий, а відносини з партнерами стійкими.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Складний день. Перша половина дня несприятлива і чревата труднощами в професійних відносинах. Не виключено, що фінансове становище дещо погіршиться. Можливий програш в азартних іграх, несподівані витрати, пов'язані з дітьми або втрата цінної речі. Сприятливі тенденції другої половини дня обіцяють жінкам-Овнам романтичне побачення. Чоловіків-Овнів чекає неприємна зустріч або звістка, яке призведе до невеликих, але негативним змінам в особистому житті. Сон виповниться, якщо снився раніше двічі або багаторазово. Панчохи, взуття уві сні - до поїздки або хвороби.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День зваблювання, брехливих обіцянок, впливу нечистої сили. Переповнюючі вас життєві сили можуть привести до помилок і непорозумінь, які, в свою чергу, зумовлять в майбутньому серйозні проблеми і неприємності. Необхідно згадати про свої минулі фінансові зобов'язання, звернути увагу на бюджет: вірогідні фінансові втрати. Не можна стригти волосся або нігті.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Необхідно чинити опір поганим впливам, відпочити від метушні і марнославства. У цей день навколишня дійсність проектується на вас, тому стежте за прикметами. Рекомендуються роздуми, планування, дії, спрямовані на зміцнення сім'ї, благоустрій будинку. Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Постарайтеся, незважаючи ні на що, володіти собою і не приймати поспішних, необдуманих рішень. Інтереси дітей зажадають від вас сьогодні уваги та особистої участі. Намагайтеся бути привітними зі знайомими.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Життєві сили сьогодні вас переповнюють. Ви зможете розкрити свої творчі таланти, навіть якщо ваша робота позбавлена творчості, а також домогтися успіху в тому, про що потай завжди мріяли і що може зробити вас, як вам здається, по-справжньому щасливим. День сприятливий для покупок.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Перша половина дня чревата труднощами в професійних відносинах. Несприятливий день для активних починань і переміщень по східцях службової драбини. Можливо, саме сьогодні вас наздоженуть невирішені проблеми або колишні помилки в справах, що негативно позначиться на вашому авторитеті або положенні в колективі. Не виключено, що фінансове становище дещо погіршиться. По можливості скоротіть спілкування. У другій половині дня можливі проблеми зі здоров'ям.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні проявіть мудрість і витримку. Швидше за все, саме цей день дозволить вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі. Успіх вам гарантований тільки в тому випадку, якщо ви зумієте правильно вибрати момент і переконати оточуючих у своїй правоті. Але не намагайтеся діяти з позиції сили. Продемонструвавши властиву вам тактовність, ви зможете домогтися бажаного.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Початок складного періоду життя. Вам доведеться витратити час і душевні сили на відстоювання своїх поглядів, рішення професійних проблем, з'ясування відносин з колегами або близькими людьми. Не виключена можливість зміни ходу подій в вашу користь. У цьому випадку оформлення нотаріальних документів, звернення до начальства, органів влади, в установи виявляться успішними.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Якщо ви запланували поїздку, подорож, то не варто довго відкладати їх здійснення. Остерігайтеся випадкових знайомств. Людина, яка виявиться з вами поруч, може викликати у вас підозру в непорядності. Постарайтеся дізнатися його якнайкраще.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Магічний день. Несприятливий день для звернення до начальства або в державні та громадські установи. Вірогідні конфлікти з незнайомими людьми, пожежа або зіткнення з недругом. Уникайте любовних пригод: вони принесуть розчарування або вичерпають енергію в порожніх розмовах.

Джерело:supercook

Читайте також