Гороскоп на 16 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

15 червня 2018 р. 12:50

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Несприятливий день для спілкування з партнерами, навчання, початку нової справи. Зірки вказують на небезпеку для вашого здоров'я. Якщо ви збираєтеся в поїздку або самі керуєте авто, будьте уважні на дорозі. Вірогідні травми, автокатастрофи. Не намагайтеся ігнорувати власну інтуїцію або змінювати своїм морально-етичним принципам - добра від цього не буде. Небезпечно вдаватися до обжерливості або захоплюватися спиртними напоями.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Несприятливий день, пов'язаний з падінням життєвого рівня. Виключіть великі покупки або комерційні операції, що вимагають значних капіталовкладень. Не слід ризикувати, пускатися в авантюри, виділятися з оточення. Вірогідні проблеми, що вимагають компромісного рішення. Скоротіть контакти до мінімуму, виключіть випадкові знайомства.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сприятливий день для отримання і переробки інформації, підвищення культурного рівня, відвідування театру, художніх виставок і концертних залів. Ваш багатий внутрішній світ і художня натура можуть зажадати сьогодні нетрадиційного оточення, творчих зустрічей та обміну досвідом. Однак дотримуйтесь у всьому міру, критично оцінюючи свої вчинки.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Несприятливий день для звернення до начальства або в громадські установи, зміни роботи або прийняття важливих рішень. З самого ранку чекайте непорозумінь і причіпок. Не піддавайтеся на провокації. Досягнете хороших результатів і загального визнання.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День пробудження і перетворення космічної енергії. Ймовірно, ваш авторитет сьогодні помітно зміцниться. З'явиться можливість оцінити все погане і хороше, оскільки раніше на це просто не вистачало часу або сил. Доведеться зіткнутися з дрібними домашніми проблемами і вирішенням фінансових питань. Ймовірно, ви втратите частину капіталу або не отримаєте тих грошей, на які розраховували.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Несприятливий день для спілкування з партнерами, навчання, початку нової справи. Рекомендується твереза оцінка дійсності. Ймовірно, ви втратите частину капіталу або не отримаєте тих грошей, на які розраховували. Зірки радять тримати емоції під контролем - несприятливе поєднання планет може привести до різних неприємностей. Зверніть увагу на своє здоров'я і здоров'я близьких. Якщо є можливість, проведіть сьогоднішній день на природі.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Незважаючи на можливі несподіванки, ви зможете налагодити і зміцнити відносини з оточуючими, поліпшити своє матеріальне становище. Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх справ і починань. Ваша думка не залишиться без уваги того, хто хоче її впізнати.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

З самого ранку чекайте непорозумінь і розбіжностей з оточуючими людьми. Ваше прагнення до заступництва і бажання керувати можуть створити проблеми у відносинах з керівництвом, яке косо подивиться на всі ваші ініціативи. Відсутність чіткої і зрозумілої ідеї може вселити в вас деяку розгубленість і невпевненість в своїх вчинках. Несприятливий день для звернення в громадські установи, зміни роботи або прийняття важливих рішень.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Несприятливий день для спілкування з партнерами, навчання, початку нової справи. З самого ранку чекайте непорозумінь і причіпок. Вас цілеспрямовано виживають, і ви це відчуваєте. Але не здавайтеся. До вечора пристрасті зникнуть. Можливо, вас попросять про допомогу близькі люди. В результаті ви опинитеся в ролі миротворця.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий у всіх відносинах день. Підвищена працездатність допоможе вам впоратися з будь-якими справами, особливо з тими, які вимагають концентрації уваги. Вірогідні вигідні пропозиції або фінансовий прибуток. Удача не залишить вас і у взаєминах з оточуючими або близькими людьми. Ваші таланти і здібності будуть оцінені по достоїнству.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День відзначений деякою неуважністю, неврівноваженістю. Ви можете зіткнутися з дрібними домашніми проблемами і вирішенням фінансових питань, які вимотають вас більше, ніж серйозні проблеми. Буде важко дати правильну оцінку того, що відбувається, оскільки на це не вистачить ні часу, ні сил. У другій половині дня приділіть більше уваги дітям - спілкування з ними не тільки підніме настрій, але і внесе в душу радість і спокій.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Цей день знаменує зростання вашого творчого потенціалу, що дозволить встановити відносини з новими партнерами, піднятися по службових сходах на наступний щабель або проявити в повній мірі свій творчий потенціал. Ймовірно, ваш авторитет сьогодні помітно зміцниться. З'явиться можливість оцінити або переосмислити пройдений шлях, намітити нові перспективи.

Джерело:supercook

Читайте також