Гороскоп на 16 серпня 2018 року

15 серпня 2018 р. 13:17

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Планети радять звернути пильну увагу на нові вигідні ділові пропозиції і використовувати їх з максимальною вигодою для себе. Зірки сприяють любові і гармонійним сімейним відносинам. Сон напередодні - віщий на місяць.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Хороший день для фізичних вправ, початку нової справи, профілактичного і лікувального курсу, будівництва, ремонту. Зірки не рекомендують поки міняти місце роботи або сферу діяльності, проте поставтеся до будь-яких пропозицій з увагою.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Визнання і успіх вам гарантовано в тому випадку, якщо ваші вчинки будуть засновані на реальній оцінці того, що відбувається. Цей день присвятіть культурного відпочинку разом з дітьми, що значно розширить ваш коло інтересів. Ваші діти можуть стати вашими однодумцями. Це дуже важливо. Ослаблення захисних сил організму може бути причиною важкого інфекційного захворювання.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги. Вірогідні творче натхнення, нове знайомство. При будівництві, благоустрої дачної ділянки або під час ремонту проявіть обережність - у другій половині дня можлива травма або помилка, яка віддалить завершення розпочатої справи. Відносини з партнером гармонійні.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Вас, можливо, запросять на якийсь сімейне торжество, так що про подарунок подбайте заздалегідь, не залишаючи його пошуки на останні хвилини. Сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Несприятливий день для комерційної діяльності та укладення фінансових угод. Вірогідні фінансова невдача або серйозні труднощі в сфері професійної діяльності. У другій половині дня можливі домашні клопоти. Прорахуйте свої ймовірні витрати і реальні доходи: це допоможе вам ефективно вирішити всі господарські справи. Досвід друзів і близьких надасть незамінну допомогу.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Можливо, сьогодні вам доведеться зіткнутися з багатьма проблемами в стосунках з оточуючими. Якщо ви не підете на компроміс, ситуація загостриться до крайності. Вам може здатися, що настала катастрофа в стосунках з близькими людьми. Не варто втрачати самовладання. Згодом все владнається.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Ймовірно, сьогодні у чоловіків-Львів несподівано з'явиться можливість продемонструвати всі свої таланти і здібності. Не виключено нове захоплення. Ваша енергія, що б'є через край, може серйозно вплинути на світогляд оточуючих вас людей. Можливі несподівана приємна новина або вигідну пропозицію, яке потрібно використовувати з максимальною вигодою для себе.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день для зміни сфери діяльності, появи нових партнерів, сімейних відносин. Активність та комунікабельність принесуть високі результати. Планети радять звернути пильну увагу на нові вигідні ділові пропозиції і використовувати їх з максимальною вигодою для себе. День обіцяє фінансову прибуток, хороший для покупок. Не виключена можливість виграшу.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день для укладання угод, вступу в шлюб, великих придбань і покупок. Сьогодні найкраще зайнятися плануванням. Зірки рекомендують окреслити пріоритетні напрямки і правильно оцінити надійність своїх партнерів. Слід активно шукати нові джерела заробітку, але при цьому уникати сумнівних пропозицій.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день відзначений гармонією, оптимістичним настроєм і ентузіазмом. Гарний настрій і бажання діяти сприятимуть вашому чарівності і розташовувати до вас оточують. Рекомендується не нав'язувати своїх думок друзям і всім оточуючим. Сьогодні використовуйте будь-яку можливість змінити на краще своє особисте життя.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Хороший день для покупок, крім нерухомого майна та текстильних виробів. Якщо ці покупки будуть великими, вони виявляться вдалими. В особистому житті не слід приймати спонтанних рішень. Всі проблеми вирішаться, якщо ви проявите більше демократичності.

Джерело

Читайте також