Гороскоп на 19 серпня 2018 року

17 серпня 2018 р. 21:44

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день для спілкування, нових знайомств, подорожей або прийому гостей. Ймовірно, несподівана звістка змусить вас переглянути плани на вихідні або на наступний тиждень. Сон виповниться, якщо вже снився раніше. Бійка, суперечка уві сні - до благополуччя.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Несприятливий день для комерційної діяльності та укладення фінансових угод. Прорахуйте свої можливі витрати і реальні доходи: це допоможе вам ефективно вирішити всі господарські справи. Досвід друзів і близьких надасть незамінну допомогу.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Не виключено, що сьогодні вам пощастить вирішити особисті проблеми. Але тільки одиницям з Риб вдасться здійснити ті мрії, які не покидали їх протягом усього життя. Постарайтеся не піддаватися ейфорії, володіти собою і не приймати поспішних, необдуманих рішень. Багато Риби будуть сьогодні привітними господарями і відчують комфорт в суспільстві давніх і вірних друзів.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Несприятливий день. Нові думки або дії, спрямовані на підвищення добробуту, не принесуть вагомих результатів. Зірки застерігають від активних фізичних навантажень і колективних заходів. Можливі труднощі в сімейних відносинах або розбіжності з партнерами. Постарайтеся сконцентруватися на позитивних думках, відмовитися від образ або ураженого самолюбства. Зірки попереджають чоловіків-Овнів про можливе швидке завершення романтичного захоплення.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Ймовірно, сьогодні всі справи так чи інакше будуть пов'язані з фінансами: доведеться віддавати і знову робити борги, займатися пошуками нових заробітків або допомагати близьким родичам. Можливі проблеми з оточуючими. Все благополучно вирішиться, якщо ви будете діяти обдумано і обережно. Вам необхідно усамітнення і тимчасове відсторонення від навколишнього світу. Не виключені невеликі проблеми зі здоров'ям.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Зростають творчі здібності, інтуїція, життєвий потенціал. Поліпшуються подружні стосунки. Можливі проблеми з далеким оточенням: сусідами, далекими родичами. Все благополучно вирішиться, якщо ви будете діяти обдумано і обережно. Вам необхідно усамітнення і тимчасове відсторонення від навколишнього світу. Увечері ймовірні невеликі ускладнення зі здоров'ям.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні невирішені проблеми будуть постійно нагадувати про себе і спонукати до рішучих дій. Правда, ці дії не надто схвалять ваші близькі, в відносини з якими, можливо, назріває конфліктна ситуація. У другу половину дня постарайтеся відвернутися, зайнявшись улюбленою справою. Однак надовго забути про справи вам навряд чи вдасться.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день для спільних заходів або колективного відпочинку. У першій половині дня можливі душевну рівновагу, гармонійні відносини з партнером, тихі домашні радості. Погану звістку або спілкування з недоброзичливцем можуть змінити ситуацію або привести до нервового зриву.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Ймовірно, сьогодні всі справи так чи інакше будуть пов'язані з домашніми клопотами або проблемами особистого характеру. Все благополучно вирішиться, якщо ви будете діяти без поспіху, обдумано, зважуючи наслідки своїх вчинків. Погану звістку може довести напруга до межі. Можливі невеликі проблеми зі здоров'ям.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День покаяння, морального очищення, отримання інформації. Він несприятливий для ризикованих підприємств, для будь-якої діяльності, пов'язаної з махінаціями. Несприятливий день і для комерційної діяльності та укладення фінансових угод. Вечір присвятіть сім'ї. Корисно посидіти біля багаття, повечеряти при свічках. Сон - віщий, слід очікувати виконання.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для активної діяльності, освоєння нової професії. Можливо, що ви заручитися схваленням своїх планів і підтримкою з боку впливових осіб. Звернення за будь-якої фінансової підтримкою можуть бути задоволені. Цей день особливо сприятливий для тих, про займається творчістю. Проявляйте стриманість, не йдіть напролом - вам представиться можливість досягти задуманого.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Можливі проблеми з далеким оточенням: сусідами, далекими родичами. Все благополучно вирішиться, бо вам немає рівних в словесних єдиноборствах. Увечері вам необхідно усамітнення і тимчасове відсторонення від навколишнього світу. Сон збудеться до повного задоволення.

Джерело

Читайте також