Гороскоп на 2 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

01 липня 2018 р. 12:31

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Кінець тижня відкриє перед вами широкі можливості для творчості і самовираження, проте зірки застерігають від активних фізичних навантажень і колективних дій - успіх принесуть тільки індивідуальні заняття. Прекрасний день для любові і романтичних пригод.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Життєвий потенціал знаходиться на низькому рівні. Вам доведеться більше, ніж зазвичай, займатися сімейними і побутовими проблемами. Можливо, що всі починання будуть приречені на провал, а надіям не судилося збутися. Це може призвести до нервових зривів і втрати інтересу до сімейних цінностей.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Пасивний день. Він пройде під знаком інтуїтивної роботи, яка підкріплюється вірними діями. Рекомендується знизити активність і розібратися в своїх думках і почуттях. Якщо ви присвятіть себе творчості, то зможете поступово прийти до рівноваги почуттів і емоцій. Залучіть до своїх занять дітей, які будуть раді співпрацювати з вами.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Перша половина дня обіцяє пройти в любові, злагоді і взаєморозумінні. Саме сьогодні ви зможете закласти основу для свого фінансового зльоту. Однак до вечора у вас може початися внутрішній неспокій. Можливі різкі зміни в настрої, емоційні зриви або хвороба. Постарайтеся не замикатися в собі. Ви повинні приділити увагу здоров'ю близьких людей, а особливо здоров'ю дітей. Остерігайтеся снів і в таємниці зберігайте побачене.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Зірки сприяють творчим пошукам, отримання нових знань, навчання ремеслам. Хороший день для початку нових справ, завершення роботи, ремонту або благоустрою квартири. Цей день пройде під знаком інтуїтивної роботи, яка підкріплюється вірними діями. Ваші судження будуть правильними, своєчасними і точними. Хороший день для лікування або профілактичних процедур.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Хороший день для початку нових справ, завершення роботи, ремонту або благоустрою квартири. Сприятливий він для колективної роботи, спільних заходів. Прислухайтеся до порад друзів. Їх судження будуть вірними, своєчасними і точними.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день пройде під знаком інтуїтивної роботи, яка підкріплюється вірними діями. Ваша енергія сильно зросте, але вам буде складно оцінити стан речей. Упокорити гординю і чиніть згідно із загальними цілями. Цей день сприятливий для поїздок і подорожей.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Невдалий у всіх відносинах день. Несприятливе розташування зірок попереджає про ймовірні прорахунки в роботі або фінансові втрати. Не виключено, що ваше службове або суспільне становище похитнеться. Не проявляйте ініціативу, не відмовляйтеся від допомоги - рада і підтримка довірених людей припадуть як не можна до речі.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Цей період часу відкриє перед вами широкі можливості для творчості і самовираження. Прекрасний день для любові і романтичних пригод, на які ви можете зважитися. В результаті ви відчуєте оновлення почуттів, аж до закоханості.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Напружений день. Швидше за все сьогодні всі починання будуть приречені на провал, а надіям не судилося збутися. Несприятливий день для початку нових справ, планування. Будь-яка справа вимагає маси зусиль і не призведе до очікуваних результатів. Увечері доведеться більше, ніж зазвичай, займатися сімейними і побутовими проблемами.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Не виключено, що сьогодні ви будете цілком задоволені діловою стороною життя, ви зможете повністю себе реалізувати в активній професійній діяльності. Більшості Скорпіонів представиться можливість вирішити виниклі в недавньому минулому проблеми, змінити навколишній в кращу сторону і змінитися самим. Однак, можливо, у другій половині дня вас сильно розчарують дії близьких людей.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Хороший день для колективної роботи, спільних заходів. Не рекомендується ризикувати або робити дорогі покупки. Сприятливий відпочинок в колі сім'ї, подорожі, ігри з дітьми, які будуть раді спілкуванню з вами. Прислухайтеся до порад друзів - їх судження будуть вірними, своєчасними і точними. Сон виповниться, якщо неодноразово снився раніше.

Джерело:supercook

Читайте також