Гороскоп на 20 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

19 липня 2018 р. 16:06

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день для колективних заходів, фізичних навантажень, активного відпочинку на свіжому повітрі. Швидше за все саме цей день дозволить вам вирішити одну з сімейних проблем. Сприятливі сімейні відносини, романтичні прихильності, закоханість. Сни зазвичай виконуються. Безодня, прірва, яр уві сні - неприємність від жінки.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День пов'язаний з ілюзіями, самообманом. Регресивний рух Меркурія вказує на небезпеку бути ошуканим в комерційних операціях. Відкладіть великі покупки. При зверненні в урядові організації або при роботі з документами протипоказані поспішність, надмірна довірливість. Досить імовірно нове короткочасне захоплення. Не варто сліпо довіряти партнерам.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Вас чекає спокійний і гармонійний день. Рекомендується тверезо оцінити ситуацію і зробити необхідні висновки. Риби отримають можливість благополучно вийти з низки проблем. Сприятливо налагодження побуту, фізична праця на дачній ділянці. Якщо у вас є тварини, то приділіть їм більшу частину вільного часу.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Складний, суперечливий день. Несприятливий збіг обставин може вимагати від вас максимальної гнучкості в спілкуванні, вміння змінювати тактику поведінки в залежності від ситуації. Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Будьте готові до серйозних проблем з друзями або близькими людьми. Сімейні проблеми або побутові клопоти спричинять за собою додаткові витрати. Вірогідні проблеми з дітьми - вам доведеться докласти деяких зусиль, відстоюючи свій батьківський авторитет.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

З самого ранку чекайте непорозумінь і розбіжностей. Не виключені неприємні новини, пов'язані з близькими людьми або невдачами в сфері професійної діяльності. Не засмучуйтеся, якщо день видасться вам нелегким. Проблеми з часом дозволяється, а ви знайдете втрачену життєрадісність і рівновагу.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Небезпечний, напружений день. У сімейних відносинах або в спілкуванні з партнером можливі проблеми або брехливі обіцянки. Досить імовірно, що на порозі нове захоплення, яке закінчиться сльозами й образами. Цей день може подарувати вам несподівану зустріч. У чоловіків-близнюків можливі проблеми зі здоров'ям.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

У цей день ваші почуття придбають особливої гостроти. Ви зможете зняти створилося напругу, зайнявшись улюбленою справою, відклавши всі домашні обов'язки на другу половину дня. Залишок дня проведіть разом з дітьми.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День морального очищення, духовних шукань і зосередження на філософських проблемах. Будь-яка робота, що вимагає активних дій, або властива вам рішучість ляжуть на плечі важким тягарем. Добре проявляти милість, великодушність, заступництво. Не можна відмовляти у виконанні прохань або приймати жорсткі рішення.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Ймовірно, інтереси дітей чи близьких родичів зажадають від вас сьогодні уваги та особистої участі. Намагайтеся бути привітними зі знайомими. Проявіть мудрість і витримку. Швидше за все, саме цей день дозволить вам вирішити одну з сімейних проблем. Сприятливий день для колективних заходів, фізичних навантажень, активного відпочинку на свіжому повітрі.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День спокус. Може трапитися так, що сьогодні вас чекає захоплюючий захід, яке запам'ятається надовго і принесе масу приємних відчуттів. Можете не турбуватися ні про що, так як всі пригоди, які вас чекають, закінчаться благополучно.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День карми відплати. Події минулого літа можуть серйозно вплинути на ваш настрій і здоров'я. Сприятливе вирішення важливих опитувань і благополучний результат справи принесуть спокій і впевненість у завтрашньому дні. Можливо, з'являться нові надії і плани. Сьогодні краще відпочивати або займатися тільки звичною для себе домашньою роботою.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Ні в якому разі самі не робіть в цей період ніяких великих капіталовкладень або покупок - несприятливе поєднання планет може привести до серйозних фінансових втрат.

Джерело:supercook

Читайте також