Гороскоп на 21 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

20 травня 2018 р. 16:44

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Двоїстий день. Сьогодні успіх і невдачі будуть змінювати один одного. Ймовірні ускладнення у відносинах з друзями, розчарування в особистому житті. Однак не слід надмірно концентруватися на особистих проблемах - скоро все владнається. Не йдіть на компроміс з совістю - довіртеся інтуїції і здоровому глузду.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Критичний день, який перевірить на міцність багатьох Водоліїв. Успіх сьогодні гарантований тільки тим, хто самостійно осмислив і тільки потім реалізував план дій. Можливо, з'явиться бажання з ким-небудь поділитися враженнями і обговорити з ним свої проблеми. Однак це може принести розчарування.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні рекомендується дотримуватися міри у всьому. Не починайте відразу кілька справ, не перевтомлюйтеся фізично і психологічно. Рекомендується помірність в їжі і в насолодах. Сприятливо проявляти максимум терпіння і такту по відношенню до старших родичів і дітям.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Мінливий день. Сьогодні радісні події будуть чергуватися з неприємностями, а успіх сусідити з невдачею. Марно форсувати події або намагатися впоратися з негативними тенденціями дня - обставини не залежать від вашої волі і бажання.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Фінансове становище істотно не зміниться. Вірогідні несподівані надходження, але «легкі» гроші будуть йти так само легко, як і прийшли. День обіцяє успіх чоловікам-Тельцям, які займаються бізнесом. Їм забезпечена підтримка вищестоящих осіб і провидіння. Жінки-Тельці можуть розраховувати на успіх в любовних справах. Де б вони не з'явилися, їм будуть раді. День принесе масу задоволень і приємних сюрпризів. Клубок ниток або заплутане волосся уві сні попереджають про неправильному напрямку.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сьогодні очікується приплив нових сил і свіжих думок, реалізація яких принесе задоволення. Пощастить і в любові, тільки не прагніть панувати. У всіх починаннях краще дотримуйтеся золотої середини. Ймовірно, саме сьогодні вам пощастить вирішити проблеми особистого життя, вдасться здійснити ті мрії, які не покидали вас протягом останнього часу. Увечері у чутливих в емоційному плані Близнюків не виключені запальність, спрага діяльності, безпричинна туга. Не можна ходити з непокритою головою або спати в місячному світлі.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Не слід забувати, що занадто добре - це не завжди на добре, а тому дотримуйтеся у всьому міру. У житті слід порівнювати бажане з дійсним. Не беріться за те, чого не зможете зробити, так як потім це ляже важким тягарем на ваші плечі. Уникайте перевтоми, яка може вкрай несприятливо позначитися на здоров'ї.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні марно форсувати події або намагатися впоратися з негативними тенденціями дня - обставини налаштовані проти вас. Вірогідні проблеми з родичами або близькими друзями. Переконаність у своїй правоті і переконливість в доводах можуть в значній мірі пом'якшити виниклу напругу. Закріпіться на досягнутих позиціях. Жінки-Леви повинні звернути увагу на своє здоров'я. Чоловікам-Левам не слід йти на поступки перед совістю - можете втратити багатьох вірних друзів.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Двоїстий день. Сьогодні радощі й негаразди будуть змінювати один одного. Не йдіть на компроміс з совістю - можете втратити багато вірних друзів. У складній життєвій ситуації краще сконцентруватися на головному і не помічати дрібних неприємностей. Остерігайтеся романтичних пригод, вони можуть привести до небажаних наслідків.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Двоїстий день. Успіх сьогодні буде супроводжувати тим, хто самостійно осмислив і тільки потім реалізував план дій. Можливо, з'явиться бажання з ким-небудь поділитися враженнями і обговорити з ним свої проблеми, запланувати відпочинок. Не піддавайтеся впливу чужих думок. Ви стоїте на правильному шляху. Увечері можливий візит гостей або родичів.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для професійного зростання. Рішуче беріться за нову справу - і ви зможете успішно довести її до кінця. Можливо погіршення матеріального становища, тому будьте стриманішими у витратах. Зустріч з друзями і близькими може послужити причиною перенасичення спілкуванням.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні у всіх починаннях краще дотримуйтеся золотої середини - будь-яка крайність матиме негативні наслідки. Ймовірно погіршення самопочуття: запальність, безпричинна туга. Не можна спати в місячному світлі. День несприятливий для лікування. Ліки, прийняті в повний місяць, діють сильніше і сильніше виявляють побічні ефекти.

Джерело:supercook

Читайте також