Гороскоп на 21 вересня 2018 року

20 вересня 2018 р. 18:53

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Зірки обіцяють успіх в сфері професійної діяльності. Захопленість справою і приголомшлива працездатність позитивно позначаться на результатах роботи. З другої половини дня можливі деякі труднощі, які не слід приймати близько до серця: здаються невдачі обернуться успіхом.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День пройде під знаком мудрості, непорушності, справедливості. Не можна відмовляти в проханнях, проявляти жадібність, егоїзм. Рекомендується жертвувати, радити і прислухатися до порад. Не виключено, що багато Водолії відновлять дружбу з тими, з ким відносини довгий час не ладналися.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні душевний стан Риб може бути далеко від гармонії. Невідповідність бажаного з дійсним може повалити в песимізм або агресивний стан. Не рекомендується сьогодні проводити розрахунки, давати в борг і позичати. Корисний фізична праця. Якщо ви знайдете сили впоратися з цим станом, то все буде складатися успішно. Не виключено, що ви підвищите свою громадську і матеріальне становище.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Вкрай негативний день, який несе обмани, ілюзії, нездійснені надії. Можливо несприятливий збіг обставин, несподівані ситуації, незручність або двозначність у відносинах. Ймовірно, сьогодні обставини змусять вас активно відстоювати свої принципи і точку зору. Не вступайте в сімейні конфлікти, уникайте сварок - будь-які контакти можуть привести до конфронтації з оточуючими. Приділіть особливу увагу здоров'ю дітей.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Зірки радять чоловікам-Тельцям запросити гостей або самим сходити в гості. Цей день буде найбільш сприятливим для миру, злагоди, відновлення перерваних дружніх, стосунків. Увечері - тільки відпочинок. Ймовірно, жінок-Тельців чекає романтична пригода. Не залишайте без уваги сильні пориви своєї душі. Цілком і повністю віддавайтеся охопило вас почуття.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День проходить під знаком духовного преображення, милості, подолання сумнівів. Сприятливі світ в родині, згода з партнером, відновлення перерваних дружніх відносин. Слідкуйте за прикметами і правильно їх витлумачувати. Цей день покаже, наскільки найближчим часом зміняться ваші плани.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні бажано відкласти всі рішення і важливі справи на потім, оскільки вам буде складно тверезо оцінити ситуацію і зробити правильний вчинок. Сильні емоції можуть повністю опанувати вами. Щоб уникнути подальших неприємностей, рекомендується обережність і розважливість.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Несприятливий збіг обставин, несподівані ситуації, незручність або двозначність у відносинах змусять вас активно відстоювати свої життєві принципи або грудьми стати на захист скривджених і ображених. Ймовірний конфлікт значною мірою ускладнить, а то і зовсім перекреслить виконання ваших задумів.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Ймовірно, сьогодні обставини змусять вас активно відстоювати свої принципи і точку зору. Незважаючи на всі перипетії та складності, постарайтеся зберігати спокій. Можливість проблем зі здоров'ям дуже велика. На якийсь час вам потрібно усамітнитися, так як будь-які контакти можуть привести до конфліктів з оточуючими.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день для нових знайомств, розкріпачення, нових захоплень. Творчий порив, реалізований в цей день, може докорінно змінити ваше життя, піднести на нові, раніше недосяжні висоти. Але не чекайте допомоги з боку рідних і близьких - робіть все переважно самі. Хороший день для колективних занять, спілкування.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

У цей день з'являється чудовий шанс виправити деякі помилки. Постарайтеся виробити в собі терпиме і доброзичливе ставлення до навколишнього світу. Інакше з часом сарказм і нервова реакція на все, що проти вашої волі, зроблять вас нестерпним. Сьогодні не виключені проблеми зі здоров'ям - можливі переохолодження, застуда.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Один з «чистих» днів. Сприятливий для активного відпочинку, фізичних навантажень, прогулянок. Всі покупки, крім дорогоцінних металів і меблів, будуть вдалі.

Джерело:supercook

Читайте також