Гороскоп на 22 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

21 липня 2018 р. 20:11

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день для спілкування з партнерами, вирішення особистих проблем, фізичних навантажень. Не виключені приємні новини, пов'язані з близькими людьми або успіхом в любовних відносинах. Добре укладати шлюби, веселитися, здійснювати подорожі. Не можна відмовляти у виконанні прохань.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Особисте життя Водолія буде спокійною і мирною - осінь налаштує його на встановлення внутрішньої рівноваги і гармонії з навколишнім світом. Майбутнє буде бачитися чітко, багато відчують впевненість у власних силах.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День набуття таємних знань, молитов, очищення і покаяння. Багато Риби відчують руку допомоги, підтримку і заступництво Вищих сил. У деяких це відчуття може викликати невиправдану впевненість у своїй правоті і прощення всіх гріхів. Остерігайтеся ейфорії і помилок. Критичне ставлення до себе і покаяння значно полегшать вашу совість і будуть сприяти загальному оновленню.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день для спілкування з партнерами, вирішення особистих проблем, фізичних навантажень. Зірки радять відмовитися від стандартного підходу до будь-якої справи і проявити винахідливість і фантазію. Не виключено, що ви зможете проявити свої таланти і здібності на самих різних рівнях, спробувати свої сили у суспільстві, привернути увагу осіб протилежної статі. Можливі значні події в особистому житті. Добре укладати шлюби, веселитися, здійснювати подорожі.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День несе радісні події, але може виявитися суперечливим. Сьогодні чекайте гарної новини або приємної зустрічі. Уникайте самозаглиблення або, навпаки, безладного спілкування. Вам необхідно побути серед найближчих людей, щоб відновити втрачену рівновагу.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Любовні стосунки з близькою людиною складуться гармонійно. Ви будете спокійні, щасливі і задоволені один одним. У другій половині дня ймовірно неприємна звістка, яке змусить вас змінити намічені плани. Не поспішайте приймати поспішних рішень: щоб уникнути помилки, вам необхідна порада найближчих людей.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день може виявитися суперечливим. Сконцентрувавшись на собі, ви можете смітити грошима і самозабутньо пускати пил в очі. Не всі зможуть розділити ваш напускною оптимізм. Вам необхідно побути на самоті, щоб відновити втрачену рівновагу.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сатанинський день. День зваблювання, брехливих обіцянок, впливу негативних і темних сил. Переповнюють вас життєві сили можуть обернутися проти вас - привести до помилок і непорозумінь, які, в свою чергу, зумовлять в майбутньому серйозні проблеми і неприємності. Вірогідні невдачі в особистому житті - катастрофи планів, надій і очікувань. Не виключений розрив відносин з близькою людиною, від якого ви підете з характерною для вас незворушністю.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день для спілкування з партнерами, вирішення особистих проблем, фізичних навантажень. Добре укладати шлюби, веселитися, здійснювати подорожі. Приємна звістка може змусити вас змінити намічені плани або принести прибуток. Не можна відмовляти у виконанні прохань або приймати поспішні рішення: рада близьких людей допоможе уникнути помилки.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Небезпечний день. Він пов'язаний з цькуванням, переслідуванням натовпу, насильством. Постарайтеся уникати в цей період скупчення людей і не відвідуйте громадських місць. Ваше здоров'я під загрозою, тому ретельно скоректуйте майбутні справи. Сни бувають віщими. Кішка уві сні - до невдач або нападкам недругів.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День не сприятливий для встановлення контактів і активного спілкування. Ви не зможете прийти в себе і по-новому поглянути на світ, як і раніше вірогідні зіткнення з проблемою взаємин з оточуючими. Подальший розвиток подій зажадає від вас обережності і виваженості.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Ймовірно неприємна звістка, яка змусить вас змінити намічені плани. Не поспішайте приймати відповідальні рішення: щоб уникнути помилки, вам необхідна порада найближчих людей. У другій половині дня не прагніть до нових любовних перемог. Сьогодні сексуальні контакти вимагають крайньої обережності.

Джерело:supercook

Читайте також