Гороскоп на 22 вересня 2018 року

21 вересня 2018 р. 16:20

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Професійні успіхи позитивно позначаться на матеріальному становищі або призведуть до просування по службі. У всіх справах звертайтеся до здорового глузду та інтуїції. Не піддавайтеся емоціям, які можуть затулити властивий вам практицизм і привести до фінансових втрат.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Життєвий потенціал на високому рівні. Творчий порив і натхнення, реалізовані в цей день, можуть піднести Водолія на нові, раніше недосяжні висоти. Хороший день для колективних занять, спілкування. З неприємностями сьогодні вдасться впоратися в основному за допомогою близьких і старих знайомих.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, несприятливий для реорганізації побуту, зміни житла, ремонту. Сьогодні може виникнути багато проблем з майном. Не виключено, що Риби виявляться в невигідному становищі, що загострить і без того нестійке матеріальне становище. Бажано присвятити день звичних занять. Бережіться перевтоми і простудних захворювань.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Критичний день. Будьте гранично обережні - перевтома, депресія, відчуття незадоволеності собою, дратівливість спричинять за собою сварки в родині. Матеріальне становище залишиться колишнім, незважаючи на вашу зрослу діловитість. Імовірна ситуація, яка змусить вас йти на поступки перед совістю в ім'я справи або для загальної користі.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Фінансові проекти більшості Тельців будуть реалізовуватися зовсім не так, як передбачалося. Грошових втрат не передбачається, однак, немає місця і різкого зльоту. Випадкова травма або хвороба може перешкодити виконанню раніше намічених планів. Незабаром можливі неприємні події і новини.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливий день. Зростають духовні, творчі, сексуальні можливості. Ймовірно, намічені плани зазнають зміни. Ситуація буде складатися зовсім не так, як передбачалося. Не виключена випадкова травма або хвороба, які можуть перешкодити виконанню намічених справ. Сьогодні будьте гранично обережні в стосунках з партнерами. Краще не проявляйте зайвих амбіцій, і ваші стриманість і тактовність будуть згодом оцінені по достоїнству. Увечері можливі приємні події і новини.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День може бути суперечливим. Зовні все буде здаватися незмінним і навіть успішним, але ви будете відчувати внутрішню напругу і невдоволення собою. Тяжкі передчуття не дадуть вам спокою. Вам слід прислухатися до голосу своєї інтуїції. Незабаром можливі неприємні події і новини.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Вдалий день для Львів-підприємців і комерсантів. Зірки обіцяють успіх в будь-яких угодах, навіть найризикованіших. Головне, не упустити свій шанс. Деяка суєта і необхідність активної участі в багатьох справах або координації дій безлічі людей може вивести вас з душевної рівноваги, тому в справах постарайтеся спиратися на допомогу друзів і партнерів. Більше довіри - дозвольте їм теж проявити самостійність.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Критичний день. Імовірна ситуація, яка змусить вас йти на поступки перед совістю в ім'я справи і для загальної користі. У будь-якому випадку зараз небажано буде суперечити начальству - краще вести себе скромним підлеглим. Професійні успіхи, зрозуміло, позначаться на матеріальному становищі. Якщо ви впораєтеся з виниклими проблемами - ваш авторитет помітно зміцниться.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сьогодні імовірний успіх, але з тією умовою, що для досягнення поставленої мети ви об'єднаєтеся з іншими людьми, залучите їх до своїх проектів і планів. Планети вам сприяють, а тому дозволять блиснути талантами.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День провокацій, спокус, обманів. Ви можете бути піддані спокусам. Почуття будуть інтенсивні, мінливі, настрій нерівний, а бажання розважитися буде перемежовуватися з острахом непередбачених негативних ситуацій. Постарайтеся не змінювати своїм принципам і поглядам.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Ймовірно, намічені плани зазнають змін. Не виключена випадкова травма або хвороба, які можуть перешкодити виконанню зобов'язань. Сьогодні будьте гранично обережні в плані здоров'я і в стосунках з партнерами.

Джерело:supercook

Читайте також