Гороскоп на 23 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

21 червня 2018 р. 21:28

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День обіцяє бути насиченим цікавими подіями або несподіваними змінами в особистому житті. Зростає ваша особиста чарівність, шарм. Сексуальні контакти і любовні відносини принесуть вам радість і впевненість у власних силах. У вас свій стиль, свої уявлення про життя - постарайтеся, щоб партнер поділяв ваші захоплення.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День несе негативні тенденції: зваблювання, помилкові обіцянки, марні надії. З самого ранку чекайте непорозумінь і конфліктів. Доля знову відчуває вас на міцність. Проявіть обачність і стриманість в спілкуванні. Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх подальших справ і починань.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні імовірна різка зміна настрою і самопочуття. Цей день несприятливий для ділового спілкування, роботи з паперами і документами. У першій половині дня ви можете відчути деяку меланхолію, причому майже без приводу. Ймовірно стан дратівливості і замкнутості, наростання внутрішньої напруженості, яку не можна стримувати. Вам необхідно розрядитися. Рекомендуються фізичні навантаження, масаж.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Цей день сприятливий для якнайповнішого розкриття вашої особистості. Не виключено поява свіжих ідей, які дозволять знайти нові джерела заробітку. Емоційний зліт буде позитивно впливати на ваш фізичний стан.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День проходить під знаком досягнення мети, відстоювання принципів, трансформації статевої енергії. Ймовірно, сьогодні ви відчуєте небувалий приплив сил. Все, за що б ви не взялися, вдаватиметься, і навіть з найзаплутаніших ситуацій ви зможете вийти з вигодою для себе. Особливо сприятливою буде друга половина дня. Жінкам-Тельцям чекає знайомство, яке може стати початком любовного роману.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Швидше за все сьогодні всі починання будуть приречені на провал, а надіям не судилося збутися. Вірогідні нервові зриви. Несприятливий день для початку нових справ, планування. Будь-яка справа вимагає маси зусиль і не призведе до очікуваних результатів. Увечері доведеться більше, ніж зазвичай, займатися сімейними і побутовими проблемами.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Можливість серйозних випробувань мала, але цей день може серйозно випробувати вас на зрілість. Робота зажадає зосередження сил, а вдома від вас чекатимуть участі і турботи.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Не виключено, що ваші діловитість і відповідальність принесуть похвалу і схвалення керівництва, а поява свіжих ідей дозволить знайти нові джерела заробітку. Емоційний зліт буде позитивно впливати на ваш фізичний стан і особисте життя. Відносини з близькою людиною наповняться тихим, взаємним задоволенням.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Це день сприятливий для якнайповнішого розкриття вашої особистості. Ви будете  прагнути до участі в різних диспутах, суперечках. Сила почуттів буде позитивно впливати на ваш емоційний стан. Відносини з домашніми цілком стабілізуються і наповняться тихим, взаємним задоволенням.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день для спілкування, пошуку нових джерел заробітку. Ймовірно, ваш авторитет сьогодні помітно зміцниться. Біди обходять вас стороною. Таємний недруг спробує підставити вам підніжку, але в результаті сам постане в невигідному світлі. З'явиться можливість оцінити або переосмислити пройдений шлях. Єдиною неприємністю цього зовсім непоганого дня може стати сварка з людиною з близького оточення.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день відзначений падінням життєвих сил і активності. З ранку можливо серйозне нездужання або загострення хронічних захворювань. Ви можете відчути незрозумілу тривогу. Але образи ворога будуть існувати тільки у вашій уяві. Другу половину дня присвятіть оздоровлення тіла і духу. Корисні вечірні прогулянки.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День несприятливий для здоров'я. Ймовірні різкі зміни в настрої, емоційні зриви, внутрішній неспокій, які можуть негативно позначитися на взаєминах з партнером. Довірлива розмова і відповідна відвертість повернуть мир і злагоду.

Джерело:supercook

Читайте також