Гороскоп на 24 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

22 червня 2018 р. 20:54

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

У вас завидна впевненість у власних силах - ви встигнете багато зробити. Зірки прихильно дивляться на придбання, накопичення майна, вкладання грошей. Можливо, необхідно гарненько підготуватися до здійснення своїх планів на найближчий тиждень.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Цей день обіцяє бути для вас вдалим. Єдиною неприємністю цього зовсім непоганого дня може стати легке нездужання або сварка з дітьми-підлітками. Постарайтеся проявити мудрість і любов, щоб конфлікт не розтягнувся надовго.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День пов'язаний з обманами, ілюзіями, провокаціями і спокусами. Сьогодні надмірна довірливість може вас поставити в залежне становище. Це позначиться на службових проблемах і відіб'ється на ситуації в родині. Велика ймовірність серйозних випробувань. Молоді люди будуть складати іспит на зрілість. Будь-яка діяльність потребує великої концентрації сил.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Зірки попереджають, що період випробувань для вас ще не закінчився. Будь-яка діяльність зажадає від вас великих зусиль, нестандартного погляду на звичні обов'язки, неординарних рішень виникаючих проблем. В особистому житті можливі приємна звістка або романтичний вчинок. Можлива підтримка людей, від яких ви не чекали розуміння.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Можливо, що незакінчені справи, неприємна звістка або гнітючі думки не дадуть вам сьогодні повноцінно відпочити. Щоб відновити внутрішню рівновагу, зірки рекомендують вам поїздку або прогулянку. Постарайтеся провести час поза домом. Гарний час збирати, сушити і наполягати трави. Не можна голодувати.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Один з «чистих» днів. Відзначено гармонією і душевним рівновагою. Життєвий потенціал знаходиться на низькому рівні. День любові, нових знайомств. Добре працювати з діловими паперами, намагатися досягти прориву в сфері професійної діяльності, звертатися до начальства з діловими пропозиціями. Сприятливі прогулянки на свіжому повітрі, спілкування з вогнем, творча робота. Ймовірно, вас очікують ділові та особисті побачення, а також оформлення важливих паперів.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Можливо, що гнітючі думки не дадуть вам сьогодні розслабитися. Щоб краще розібратися в своїх почуттях, ви можете зважитися провести вихідні дні поза домом. Але це не позбавить вас від важких передчуттів. Сум'яття почуттів здатне зашкодити вашій репутації і ускладнити відносини з близькими.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Зірки попереджають, що для вас починається черговий період випробувань. Будь-яка справа вимагає від вас великих зусиль, нестандартного погляду на звичні обов'язки, неординарних рішень виникаючих проблем. В особистому житті можливі зрада або падіння інтересу до партнера. Не засмучуйтеся: попереду у вас нові знайомства.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Умови цього дня будуть сприяти успіху в боротьбі з власним егоїзмом. Ви можете зробити корисну покупку. Вирушайте всією сім'єю в гості або прийміть гостей у себе. Багато з вас наважаться на романтичний вчинок або самі стануть об'єктом чиїхось почуттів.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Починається період здобуття внутрішньої свободи, душевної рівноваги і протистояння  пристрастям. Життєвий потенціал на високому рівні, що дозволить вам без зусиль впоратися з будь-якою справою. Основні перешкоди на шляху до внутрішнього вдосконалення - агресивність, бажання панувати, потурання своїм слабкостям. Сьогодні всіляко уникайте з'ясування стосунків з найближчими людьми.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День випробування і перевірки на міцність. Мислення, почуття, вчинки будуть проявлятися сильно і гармонійно. Ви можете опинитися в новій ситуації, але зорієнтуватися вам буде легко. Завдяки поєднанню  інтуїції з тверезим розрахунком можливі успіхи в мистецтві, особистому та діловому житті.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Напружений день. Швидше за все сьогодні всі починання будуть приречені на провал, а надіям не судилося збутися. Вірогідні нервові зриви. Будь-яка справа вимагає маси зусиль і не призведе до очікуваних результатів. Можливо, що неприємна звістка порушить внутрішню рівновагу і сприятливу обстановку в сім'ї.

Джерело:supercook

Читайте також