Гороскоп на 25 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

24 липня 2018 р. 12:06

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Зірки попереджають, що ви повинні приділити увагу власному здоров'ю або здоров'ю близьких людей. Несприятливе розташування планет визначить різкі зміни настрою, емоційні зриви або хвороба. Остерігайтеся нових контактів з особами протилежної статі. Венера починає регресивний рух - знайомство закінчиться сваркою або скандалом. Сни слід тлумачити навпаки. Страх уві сні - до змін в справах.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Суперечливий день, який несе як позитивні, так і негативні тенденції. У фінансовій сфері намічається підйом, однак непередбачені витрати поглинуть левову частку прибутку. Ймовірно нове знайомство, але не поспішайте до нових любовних перемог - можливі тяжкі наслідки. Сьогодні у літніх людей можуть виникнути серйозні проблеми. Навіть якщо криза мине, то наслідки можуть бути самими непередбачуваними.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні зросте чарівність Риб і їх сексуальний потенціал. Інтуїтивне проникнення в почуття оточуючих, привабливість і творчий, оригінальний погляд на речі зможуть розташувати до Риб оточуючих. Остерігайтеся грунтуватися на емоціях в своїх вчинках і рішеннях. В іншому випадку можливі негативні події, аж до нещасних випадків. У другій половині дня можуть бути неприємні звістки, які затьмарять враження всього дня.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Життєвий потенціал на високому рівні. Сміливо беріться за будь-яку справу - ймовірність успіху дуже велика. Удача посміхається Овнам творчих професій. Можливі важливе знайомство або несподіваний збіг обставин, які сприятливо позначаться на розвитку справ. Ймовірно романтичну пригоду або дуже радісна зустріч зі старими друзями. Не виключено, що в другій половині дня ви зможете вирішити проблеми особистого життя.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Ймовірні ускладнення у відносинах з близькою людиною. Не поспішайте приймати поспішних рішень, не шукайте компромісів - пустіть все на самоплив, і доля сама підкаже потрібне рішення. Протипоказана тваринна їжа. Не можна метушитися і проявляти дріб'язковість.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Важкий і небезпечний день. По можливості виключіть будь-яке спілкування. Ймовірні ускладнення у відносинах з близькою людиною. Сварка може розростися до повного розриву відносин. Можливо погіршення самопочуття. Зверніть увагу на здоров'я: з хворобою не варто жартувати. Протипоказана тваринна їжа. Не можна метушитися і проявляти дріб'язковість.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Несприятливий день. Не варто робити важливих необоротних вчинків, особливо що стосуються грошей. Цей день може бути відзначений невдоволенням навколишніми, нездорової чуттєвістю, гарячковістю думок.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День сприятливий для початку нової справи, подорожей, кар'єри. Рішуче приступайте до здійснення своїх планів - ймовірність успіху дуже велика. Зірки обіцяють успіх у всіх починаннях, однак не слід проявляти марнотратство - ви можете викинути гроші на вітер. Можливо важливе знайомство або несподіваний збіг обставин, який сприятливо позначиться на розвитку справ.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Терпіння, витримка і працьовитість дозволять отримати допомогу начальства, покровителя або партнера по бізнесу. Сміливо беріться за будь-яку справу - ймовірність успіху дуже велика. Життєвий потенціал на високому рівні. Не виключено, що в другій половині дня ви зможете вирішити проблеми особистого життя. Остерігайтеся нових контактів з особами протилежної статі.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Критичний день. Можливі обмани і брехливі обіцянки. Досить імовірно, що на порозі нове захоплення, яке закінчиться сльозами й образами. Цей день може подарувати вам романтичну зустріч.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для активної діяльності, фізичних навантажень. Незважаючи на можливі перешкоди, ви зможете заглибитися в роботу, поліпшити своє матеріальне становище, налагодити і зміцнити відносини з близькою людиною. Рекомендується приділити велику увагу дому, зробити важливі покупки.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Важкий і небезпечний день. Сварка з близькою людиною може розростися до повного розриву відносин. Зверніть увагу на здоров'я: ймовірно погіршення самопочуття. Не можна метушитися і проявляти дріб'язковість.

Джерело:supercook

Читайте також