Гороскоп на 25 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

24 травня 2018 р. 20:30

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Приготуйтеся до проблем в особистому житті або несприятливим для вас кадрових перестановок. Можливий конфлікт з керівництвом. Неприємні новини зможуть вивести вас з рівноваги, вдаривши по настрою або самопочуттю. Здоров'я кілька погіршиться через хронічну втому.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує приплив нових сил і свіжих думок, реалізація яких принесе задоволення. Пощастить і в любові, тільки не намагайтеся здаватися холодним і незацікавленим. У всіх починаннях краще дотримуйтеся золотої середини. Ймовірно, саме сьогодні вам вдасться здійснити ті мрії, які не покидали вас протягом останнього часу.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

 День обіцяє успіх у справах, творчості і любові, підтримку вищестоящих осіб. Ваша ділова діяльність не зустріне перешкод, зв'язки будуть міцніти і розвиватися. Товариськість і доброзичливість, властива Рибам, привернуть до справи активних партнерів. Нові знайомі можуть стати для вас опорою і підтримкою на довгий час.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Життєвий потенціал як і раніше знаходиться на висоті, проте зірки не виключають появи на вашому шляху невеликих труднощів, особливо якщо ваші задуми або намічені справи відносяться до розряду ризикованих. Не виключено, що ділові партнери спробують вас  обдурити.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Небезпечний сатанинський день. Необхідні стриманість, аскетизм, протистояння спокусам. Заплановані зустрічі краще перенести на інший день. Не починайте нових справ, уникайте важкої фізичної роботи - можливі травми або загострення хронічних захворювань. Рекомендується провести цей день на дачі або в лісі. Перед сном корисні обмивання або холодні ванни для ніг. Кладовище уві сні - до довгої та запеклої боротьби зі злиднями.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День сприятливий для творчої активності. Життєвий потенціал як і раніше знаходиться на низькому рівні, проте заступництво Меркурія може дуже сильно вплинути на професійну діяльність, на відносини з друзями і навіть на подальшу долю. Є шанс створити щось незвичайне. Будьте терплячі, не давайте волю негативним емоціям. Сумлінність, вміння переконувати партнера, товариськість сприятимуть всім вашим починанням.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День обіцяє успіх у справах, творчості і любові, підтримку вищестоящих осіб і провидіння. Ви сповнені надій і, де б ви не з'явилися, будьте впевнені - вам раді. День принесе масу задоволень і приємних звісток здалеку. Підступи злих і жадібних заздрісників вам не загрожують.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Життєвий потенціал як і раніше знаходиться на висоті, проте зірки не виключають появи на вашому шляху несподіваних труднощів або фатальний збіг обставин, який може зруйнувати навіть найбільш продумані плани. Не виключено, що ділові партнери спробують вас  обдурити. В особистому житті можливі непорозуміння, образи, розчарування і сварки аж до розриву усіляких відносин.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Вкрай несприятливий день. Сьогодні велика небезпека травматизму, так що будьте уважні і обережні. Приготуйтеся почути  неприємну новину. Ви відчуєте, що ваших життєвих сил і особистої енергетики недостатньо для напруженого ритму життя. Це вказує на необхідність відпочинку та змінити обстановку.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День сприятливий для торгівлі, придбання нерухомості. Вигідні покупки, особливо прикраси, коштовності. У другій половині дня можливі невеликі проблеми зі здоров'ям. Можливий віщий сон.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Вдалий день. Ніщо не зможе затьмарити ваш настрій. Зросте працездатність, віддача буде відчутною - вас помітять і ви отримаєте визнання. У другій половині дня можливі візити гостей, які не будуть для вас занадто обтяжливими, так як їх поява приємна для вас. Щоб уникнути конфліктних ситуацій зі старшими проявіть максимум терпіння і такту.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сфера особистого життя характеризується вкрай суперечливими тенденціями. Можливо, сьогодні вам доведеться активно відстоювати свій авторитет або точку зору. Вибух пристрастей може повернути хід подій не на вашу користь. В результаті розбіжностей ви можете опинитися стороною, що програла, тому не йдіть на поводу у своїх амбіцій, проявіть великодушність і стриманість: ймовірно, не кожну правду слід негайно висловлювати.

Джерело:supercook

Читайте також