«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 25 травня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 25 травня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Цей день Овнам варто провести в товаристві друзів, а чи будуть вони новими знайомими або старими приятелями, не так вже важливо. Якщо сімейні, особисті чи інші обставини утримують вас вдома, добре запросити гостей до себе. Овнам, що опинилися далеко від звичної обстановки, наприклад, за кордоном, підвернеться непоганий шанс адаптуватися до нового середовища, познайомившись ближче з її постійними мешканцями, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельцям варто зробити своєю візитною карткою чарівність, оригінальність і дружелюбність. Таке поєднання, доповнене гарним смаком і прогресивним мисленням, підсилить вашу привабливість в очах оточуючих, вам будуть раді в будь-якій компанії. Перебування серед людей дозволить вам підтримати зв'язки з впливовими особами або підійти ближче до мети, яку ви переслідуєте, наприклад, до нової посади.

Близнюки

День порадує Близнюків шансом розширити свій кругозір і можливості. Обставини допоможуть вам завести або оновити престижні знайомства, розвинути пізнання в незвичайних областях, блиснути ерудицією, комунікабельністю, знанням іноземної мови, чогось навчитися або просвітити інших. Ви можете знайти попутника, учня, цікавого співрозмовника, зустріти наставника і покровителя, однодумця.

Рак

Сьогодні Ракам зірки радять активніше спілкуватися з друзями, причому не тільки дійсними, але і потенційними. Вельми цікавим обіцяє стати контакт з тими, хто був або може стати вашим колегою по роботі, захопленню або навіть по нещастю. Це вдалий момент для спілкування в чаті та соціальних мережах, для участі у волонтерських операціях, флешмобах. Везіння найімовірніше в складний кризовий момент.

Лев

Сьогодні Левам потрібен зворотний зв'язок з навколишнім середовищем, людьми. Добре провести час в суспільстві партнера по шлюбу, друга, дітей, власної аудиторії або на цікавому заході, в багатолюдному місці. Віддача і захоплення вдячної публіки необхідні Левам, які шукають самореалізації на артистичному, педагогічному, інформаційному, літературному, соціально-політичному терені, в мережевому просторі.

 

Діва

Сьогодні обставини можуть запропонувати Дівам перебування серед людей або в незвичайному місці. Якщо галасливі масові заходи не у вашому смаку, зірки радять не уникати їх, а взяти в них участь у близькій вам ролі, наприклад, в якості персоналу, позаштатного помічника, запрошеного фахівця. День хороший для сімейної або службової вечірки, домашніх оновлень, тісного контакту з вихованцями.

Терези

Терезам не завадить провести день в незвичайній обстановці, яка стимулює їх креативне начало і потяг до знань. Також, ця доба сприятлива для внесення нововведень в будь-який знайомий сценарій, будь то програма сімейного відпочинку, місце любовного побачення або хід дружньої вечірки. Має сенс відвідати корпоративний захід: він може стати корисним для кар'єри або вирішення матеріальних проблем.

Скорпіон

Сьогодні зірки не радять Скорпіонам відкрито переслідувати власні інтереси і претендувати на особливе становище: це може бути розцінено оточуючими як неповага до загальних справ. На перше місце краще поставити інтереси сім'ї, друзів, шлюбного союзу або ділового партнерства. День сприятливий для оновлень і поліпшень в будинку, для апгрейда комп'ютера. Можливо, будуть потрібні матеріальні вкладення.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям легко опинитися в цікавому для себе місці або зібрати навколо доброзичливо налаштованих людей. Зірки радять віддати перевагу командній грі, не обмежуватися суспільством одного партнера, супутника або співрозмовника, одним маршрутом або каналом зв'язку. Це день непрямого зростання ваших можливостей, не варто відмовлятися від наданого долею шансу розширити кругозір або сферу впливу.

Козеріг

Сьогодні доля готова подарувати Козерогам оригінальну знахідку, створити несподівані умови для вигідної позапланової покупки або вдалої угоди, дегустації нового блюда. При цьому у виграші виявляться товариські, ерудовані і прогресивно мислячі Козероги: саме їм буде легше помітити і використовувати нетривіальний шанс. Якщо ви консервативні або відлюдники, щасливий випадок може пройти стороною.

Водолій

Водоліям зірки настійно радять провести день в товаристві друзів, по можливості, старих. Це прекрасна доба, якщо ви мрієте знову зібрати однодумців, реанімувати неформальний проект або влитися в колишню команду, хочете з кимось об'єднатися, знайти покровителя або наставника. Якщо у вас більш скромні запити, це відмінний момент для корпоративу, родинної зустрічі, вилазки на природу.

Риби

Сьогодні Рибам важливо бути дружелюбнішими до людей і поважніше ставитися до їх переконань. Не варто вважати свій світогляд єдино вірним: це день плюралізму думок і свободи віросповідання. Якщо ви зайшли в глухий кут, переслідуючи свої цілі, спілкування з іншими представниками роду людського допоможе поглянути на проблему під новим кутом. Можливо, ви визнаєте те, чого раніше не хотіли помічати.

Все буде Україна