Гороскоп на 25 жовтня 2018 року

24 жовтня 2018 р. 16:03

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Присвятіть день індивідуальному творчості усім іншим. Можливі деякі зміни в особистому житті самотніх Козерогів. Їм доведеться зробити вибір між любовною пристрастю і своїм становищем у суспільстві.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День випробувань і перевірки на стійкість характеру. Ймовірно, дрібні побутові та службові клопоти внесуть суєту. Не виключені фінансові втрати. Зірки рекомендують не звертати уваги на перешкоди і послідовно проводити намічену діяльність у професійному та особистому сферах життя.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сприятливий день для позбавлення від недуги, непотрібних речей, нещирих відносин. Цей день дуже сприятливий для наведення порядку в будинку. Вам доведеться переглянути і проаналізувати події цього періоду. Можливості, які вас чекають, ймовірно, допоможуть вибратися з важкої ситуації.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День віднайдення нових джерел енергії, самоствердження. Проявляйте ініціативу і наполегливість. Вам необхідно більш активно шукати сферу вигідного вкладення сил, інтелекту і капіталу. Розраховуйте на допомогу друзів, інакше ймовірність успіху буде близька до нуля. Бути може, події найближчим часом будуть розвиватися не зовсім так, як ви цього хотіли. На жаль, вплинути на їх хід вам навряд чи вдасться.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Велика небезпека для здоров'я з боку сторонньої людини. Досить імовірний несподіваний конфлікт і виникнення необхідності вирішення гострих проблем. Вам просто необхідний невеликий відпочинок. Сни можуть бути віщими. Негода уві сні або наяву - ознака наближення небезпеки.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Життєвий потенціал підвищується. Зростають здатності до творчості, сексуальна енергія, інтуїція. День всепрощення, покаяння, визнання своїх помилок. Слід проявляти милість, виконувати прохання, проявляти терпимість. Ймовірний конфлікт з партнером може вирішитися тільки в результаті взаєморозуміння або серцевої бесіди. День гарний для лікування, сімейних відносин, фізичних вправ.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні досить імовірний несподіваний конфлікт і виникнення необхідності вирішення гострих проблем. Представники творчих професій, не виключено, виявляться в центрі уваги. Сприятливий період для тих, хто збирається в подорож.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Проявляйте ініціативу і будьте готові до випробувань: можливо, події найближчим часом будуть розвиватися не зовсім так, як ви припускали. На жаль, вплинути на їх хід вам навряд чи вдасться.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День віднайдення нових джерел енергії, самоствердження. Вам необхідно більш активно шукати сферу вигідного вкладення сил, інтелекту і капіталу. Сприятливі нові контакти з партнерами, які принесуть дохід у майбутньому. За що б ви не взялися, вас чекає успіх. Однак не переоцінюйте свої сили і можливості, вони не безмежні. 

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День всепрощення, покаяння, визнання своїх помилок. Життєвий потенціал підвищується. Зростають сексуальна енергія, інтуїція, здатність до творчості. Ймовірний конфлікт з партнером може вирішитися тільки в результаті взаєморозуміння або бесіди.  

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День пов'язаний з тривожними передчуттями і хвилюваннями. Вірогідні неприємні звістки від близької людини, нещасні випадки і хвороби. Ваші сімейні відносини можуть зайти в глухий кут. Вам слід зробити все, щоб запобігти цьому процесу. Будьте м'якше, більш поступливими.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День всепрощення, покаяння, визнання своїх помилок. Добре виконувати прохання, проявляти милість і терпимість. Ймовірний конфлікт з партнером може вирішитися тільки в результаті взаємної згоди або відвертої бесіди.

Джерело:supercook

Читайте також