Гороскоп на 27 вересня 2018 року

26 вересня 2018 р. 18:03

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Зірки радять проводити якомога більше часу поза домом, так як не виключено, що саме сьогодні ви познайомитеся з людиною, з яким зв'яжете подальше життя.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує зростання життєвих сил, ділової та творчої активності. Він пройде під знаком духовного преображення, подолання сумнівів. Ймовірне відновлення перерваних дружніх відносин. Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Не виключено, що ваші передчуття збудуться незабаром.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День може бути оманливим. Існує небезпека помилок та ілюзій. Корисно зайнятися індивідуальною працею, улюбленою справою.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Це самий невідповідний день для початку нової справи або рішення життєвих питань. Постарайтеся уникати скупчення людей і не відвідуйте громадських місць. День пов'язаний з переслідуванням і цькуванням. Обачність і здоровий глузд допоможуть вам впоратися з негативними тенденціями дня, а суспільство близької людини допоможе вам відволіктися від неприємностей.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Зірки рекомендують бути уважним і обережним. Постарайтеся уникати непотрібних розмов. Відкладіть прийняття важливих рішень. Сон може бути віщим і скоро виповниться.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Зірки рекомендують проявити в справах увагу і обачність. Постарайтеся уникати категоричних висловлювань, глузувань. Відкладіть прийняття важливих рішень. Остерігайтеся стороннього впливу: нове знайомство може зіграти у вашому житті негативну роль. Використовуйте чарівність в своїх інтересах, це допоможе вам залучити на свою сторону нових союзників.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день гарний для мандрівок, поїздок, заміських прогулянок. 

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сатанинський день - день нездійснених надій, обману і марних очікувань. Найбільш несприятливий день для початку нової справи або рішення заплутаних життєвих питань. Власні помилки або хибні поради партнерів матимуть довготривалі наслідки. День несприятливий для здоров'я. Можливі різкі і раптові перепади в настрої, болісні сни, головні болі або отруєння.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день. Проходить під знаком отримання космічної енергії. Ймовірно, що сьогодні ви досягнете успіху у фінансовій сфері. Може бути, ви занадто оптимістично оцінюєте ситуацію. Насправді від вас вимагається обережність і виваженість.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День пройде під знаком мудрості, непорушності, справедливості. Не можна відмовляти в проханнях, проявляти жадібність, егоїзм. Рекомендується жертвувати, радити і прислухатися до порад. Не виключено, що сьогодні доведеться відновити дружбу з тими, з ким відносини чомусь давно дали тріщину. З неприємностями сьогодні вдасться впоратися в основному за допомогою близьких.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для активного відпочинку в колі близьких людей. Можливо, що вам випаде нагода оцінити по достоїнству своїх друзів. Від них ви отримаєте і цінні поради в справах серцевих, і допомогу в кар'єрі. Не залишайтеся перед ними в боргу. Рекомендуються заняття спортом. Якщо у вас є діти, то долучіть їх до своїх занять.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Вкрай несприятливий день. Постарайтеся уникати категоричних висловлювань, глузувань, непотрібних розмов. Відкладіть прийняття важливих рішень. Сон може бути віщим і скоро виповниться.

Джерело:supercook

Читайте також