Гороскоп на 28 квітня 2018 року для всіх знаків зодіаку

27 квітня 2018 р. 20:28

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Починається період емоційного поновлення, пов'язаний з умінням правильно направляти свої життєві сили. Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, напевно зіграють у вашому житті велику роль. Можливо, з'являться нові ідеї, які вплинуть на ваші плани, однак проявіть обачність: не слід намагатися перевернути світ.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

В цілому день сприятливий для контактів і ділових переговорів. Стійкість настрою дозволить досягти бажаного результату. Ваші скромність, неповторність і працездатність допоможуть здобути схвалення начальства або отримати допомогу від покровителів. Зверніть увагу на виниклі симптоми захворювань.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує переоцінку цінностей. Планети радять звернути пильну увагу на зміни в оточенні. Багато людей будуть намагатися використовувати ваші здібності з максимальною вигодою для себе. Але не слід приймати спонтанних рішень. Всі проблеми вирішаться, якщо будете діяти обережно і вдумливо. Риби будуть здатні сконцентруватися на своїх прагненнях. Вночі можливі благі віщі сни.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий період для критичного аналізу своїх можливостей і схильностей. Не виключено, що збіг обставин чи нове знайомство зіграють у вашому житті велику роль, і тільки від вас залежить - позитивну або негативну. Можлива романтична зустріч або любовне побачення, яке вплине на ваше світовідчуття.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Вдалий день для чоловіків-Тельців, які працюють в сфері бізнесу. Вірогідні здійснення давніх задумів, вигідна угода або несподівана приємна звістка. Можливо, сьогодні вам зроблять привабливу пропозицію, яке позитивно позначиться на вашому фінансовому становищі.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Вдалий день для Близнюків, які працюють в сфері творчості. Вірогідне отримання прибутку, здійснення давньої мрії або несподівана приємна звістка. Жінкам-Близнюкам зірки радять при спілкуванні з близькою людиною уникати гострих тем. Не виключена сварка або сварка зі сльозами і взаємними звинуваченнями.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Як стверджують зірки, ті, хто мріє про власний бізнес, можуть сьогодні починати реалізацію своєї давньої задумки. Планети радять звернути пильну увагу на нові вигідні ділові пропозиції і використовувати їх з максимальною вигодою для себе. Але не слід приймати спонтанних рішень. Всі проблеми вирішаться, якщо будете діяти обережно і вдумливо.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Початок дня може принести неприємну звістку, пов'язану з обманом або невиконанням зобов'язань з боку партнерів. Друга половина дня сприятлива для критичного аналізу своїх можливостей і схильностей. Не виключено, що збіг обставин чи нове знайомство зіграють у вашому житті велику роль. Любовні стосунки або духовні пошуки можуть бути дуже ефективні. Можлива романтична зустріч або любовне побачення.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Не виключено, що саме зараз почнеться період, пов'язаний з умінням правильно направляти свої життєві сили. Непогано було б проаналізувати свої можливості і схильності. Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, напевно, зіграють у вашому житті велику роль, але позитивну або негативну - це питання. Можливо, з'являться нові ідеї, які вплинуть на ваше світовідчуття.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Вдалий день. Вірогідне отримання прибутку, здійснення давньої мрії. Приділіть особливу увагу родині, так як спілкування в галасливій компанії, застілля або прийом гостей може привести до сварок або незлагод зі сльозами і взаємними звинуваченнями.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Суперечливий день. Перша половина дня відзначена погіршенням самопочуття, необгрунтованою нервозністю. Постарайтеся утриматися від різких вчинків, рішень і висновків. Сьогодні найкращий день для того, щоб відправитися з дітьми на прогулянку, якій ви залишитеся, безсумнівно, задоволені. У другій половині дня багато Скорпіонів матимуть змогу зазирнути в майбутнє, зрозуміти душу супутника життя і матеріалізувати свої творчі пориви.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День може бути важким. Несприятливий збіг обставин чи підступи недоброзичливців можуть змусити вас кинути всі сили на захист свого авторитету. Ймовірно, в професійній сфері діяльності ви займаєте більш скромне становище, ніж те, на яке здатні. Будь-які комерційні поїздки або фінансові операції сьогодні краще відкласти.

Джерело:supercook

Читайте також