Гороскоп на 28 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

26 липня 2018 р. 22:24

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Зірки не виключають появи на вашому шляху серйозних перешкод, особливо якщо нові задуми відносяться до розряду ризикованих. Не рекомендується займатися побутовими проблемами, вдаватися до обжерливості або захоплюватися спиртними напоями.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День змін і трансформацій. Зміни, які відбудуться у вашому житті, можуть мати як позитивну, так і негативну забарвлення, тому у всіх справах звертайтеся до здорового глузду і практичного підходу до дійсності. Будьте сьогодні обачні, як ніколи.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує пробудження сил природи, підвищення енергетичного потенціалу. День, сприятливий для судових розглядів, оформлення документів, організації приватного бізнесу. Ймовірна допомога і підтримка з боку покровителів і партнерів. Сплеск емоцій і дратівливість можуть викликати в вас бажання нагрубити або образити кого-небудь з живучих поруч. Не можна відстоювати свої погляди будь-якими засобами.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Несприятливий день, який може призвести до труднощів в особистому житті і ускладненнями в спілкуванні з друзями і родичами. Несе різкі зміни настрою, трансформацію відносин з партнерами, підступи суперників. Зірки рекомендують не приймати кардинальних рішень: будь-які ваші дії можуть обернутися проти вас. У справах покладайтеся на власний досвід та інтуїцію: не виключено, що хтось намагається чинити вам перешкоди. Проблеми в стосунках з партнером можуть змусити прийняти жорстке рішення.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сьогодні важливо сконцентруватися на головних, пріоритетних напрямках діяльності, проникнути в суть речей, втілити задумане в реальність. Ви зможете об'єднати в собі бажання оновлення та тверезий, розсудливий погляд на свої можливості. Ймовірно, ввечері вам доведеться перенести всю свою увагу на домашні проблеми. Можливий несподіваний конфлікт, але він швидко вирішиться на вашу користь, якщо ви позбудетеся від ілюзій і упередженості.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Несприятливий день. Доля посилає вам чергове випробування на міцність характеру. Несуттєві деталі, дрібні непорозуміння можуть збити вас з головних, пріоритетних напрямків діяльності. Тверезий, розсудливий погляд на свої можливості і великодушність по відношенню до оточуючих допоможуть зломити негативні тенденції дня. Увечері можливий несподіваний суперечка, який вирішиться не на вашу користь. Постарайтеся позбутися від упереджених поглядів і суб'єктивних оцінок.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Ймовірно, вам доведеться перенести всю свою увагу на домашні проблеми. Можливий несподіваний конфлікт, але він швидко вирішиться на вашу користь, якщо ви позбудетеся від ілюзій. Вам доведеться контролювати свої витрати. Попереду додаткові матеріальні витрати, так що краще до них підготуватися заздалегідь.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Зірки рекомендують не приймати сьогодні ніяких кардинальних рішень і не займатися справами, які вимагають відповідальності і колективних дій: не виключено, що хтось спробує чинити вам перешкоди. У будь-якій справі керуйтеся політикою батога і пряника. Проблеми в особистих відносинах можуть змусити прийняти жорстке рішення.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Несприятливий день. Несе різкі зміни настрою, трансформацію відносин з партнерами, підступи суперників або таємних недоброзичливців. Зірки не виключають появи на вашому шляху серйозних перешкод, особливо якщо нові задуми відносяться до розряду ризикованих. У справах покладайтеся на інтуїцію: поради друзів або втручання партнера може завести в глухий кут. Можливо, проблеми в особистому житті змусять прийняти жорстке рішення або спонукають до рішучих дій.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Початок дня сприятливий для колективних дій, спільних заходів. У відносинах з партнерами і при укладанні комерційних угод не втрачайте почуття реальності: вірогідні обман або фінансові втрати. У другій половині дня не поспішайте з новими любовними перемогами. Сьогодні сексуальні контакти вимагають крайньої обережності.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Несприятливий день, який може призвести до конфліктами і непорозуміннями. Вас чекають жорстокі сутички з зовнішнім світом. Як ніколи раніше, вам потрібно проявити терпіння і витримку, не допускаючи жорстокості і озлоблення, що ще більше завадить вам. Але не варто грунтуватися тільки на холодному розрахунку в своїх вчинках і рішеннях. У другій половині дня всі конфлікти згладяться, але підспудно ви все одно будете відчувати внутрішню напругу і небезпека.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Тверезий, розсудливий погляд на свої можливості, щирість і великодушність допоможуть досягти успіху в осіб протилежної статі. Хороший день для спілкування з друзями, сімейних відносин, сексуальних контактів.

Джерело:supercook

Читайте також