Гороскоп на 28 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

27 травня 2018 р. 20:30

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Перша половина дня несприятлива - здійснення ваших бажань і задумів будуть перешкоджати прикрі дрібниці і непорозуміння. Сьогодні не виключені розбіжності і сварки з близькою людиною - позначиться втома і перенапруження. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут. З другої половини дня несприятливі тенденції підуть на спад.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Напружений день, який пройде під знаком перевірки життєвих принципів і світогляду. Не виключено тягар нових турбот або обов'язків. Неприємні звістки або помилкова інформація можуть призвести до помилкових дій. Вірогідні фінансові втрати. Необхідно виключити невиправдані витрати або згадати про свої фінансові зобов'язання.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує радість буття, любов і злагоду. Ймовірно, ви будете сповнені надій і впевненості в завтрашньому дні. Вас цілком поглине натхнення, і світ для вас здасться кольоровим калейдоскопом. День обіцяє масу задоволень, розваг і приємних звісток. Підступи злих і жадібних заздрісників вам не загрожують.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Перша половина дня сприятлива для контактів і зустрічей. Не поспішайте погоджуватися, якщо друзі або партнери запропонують вам участь у спільному проекті або зміну сфери діяльності - майбутній тиждень не сприяє рішучих змін. Ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися підтримкою з боку впливових осіб. У другій половині дня життєвий потенціал починає знижуватися, що може несприятливо позначитися на самопочутті.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сьогодні зірки рекомендують вам бути ближче до землі. День провокацій і випробувань, молитви і спокуси. Постарайтеся відсторонитися від зовнішньої суєти і життєвих дрібниць. Це дозволить багато чого оцінити і обдумати. Гроза або чисте небо уві сні або наяву - знак майбутніх неприємностей. Якщо пливуть хмари - добрий знак.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Зірки обіцяють вам на сьогодні безліч господарських справ. На сімейному небосхилі нових хмар не передбачається. Займіться накопиченими справами, зверніть увагу на стан бюджету: вам доведеться контролювати свої витрати, тому що попереду додаткові матеріальні витрати, так що краще до них підготуватися заздалегідь.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Черговий цикл вашої життєвої активності знаменуватиметься почуттям відстороненості від зовнішньої суєти. Це дозволить багато неупереджено оцінити і обдумати. Несподівані неприємності можуть значно ускладнити відносини з друзями. Зірки рекомендують в ці дні поводитися більш стримано, ніж завжди.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День сприятливий для активного відпочинку, фізичних вправ або роботи на відкритому повітрі. Зірки протегують подорожам, пішим прогулянкам на самоті. Існує ймовірність великої сварки або сварки з друзями, бо ваша впевненість в собі і жорстке відстоювання своєї думки можуть викликати у них роздратування або активний протест. В особистому житті зірки не рекомендують приймати рішень, продиктованих миттєвими емоціями. Доля сама підкаже правильний вихід.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Перша половина дня сприятлива для контактів і зустрічей. Ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися схваленням його з боку впливових осіб. Друга половина дня принесе багато тривог і хвилювань, пов'язаних з близькою людиною. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут. Від вас залежатиме, розлучитеся ви або переживете ці труднощі разом.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Пасивний, важкий день. У всіх справах необхідні стриманість, обачність, здоровий глузд. Скоротіть спілкування, особливо з малознайомими людьми. Вірогідні обман, агресія або пограбування. Заплановані зустрічі перенесіть на наступні вихідні. Можливо різке погіршення самопочуття, тому уникайте важкої фізичної роботи.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День пов'язаний з ослабленням організму, виникненням захворювань, тому рекомендується спокійний відпочинок, помірні заняття і фізичні навантаження. В результаті ви отримаєте необхідний запас міцності і здоров'я. Зірки рекомендують вам вести себе більш розкуто, ніж зазвичай.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Критичний день. В особистому житті можливі конфліктні ситуації або незадоволення існуючими відносинами. Можливий душевний дискомфорт, занепад сил, поганий настрій. Нові любовні зв'язки нічого, крім проблем і розчарувань, не принесуть. Не виключені зрада або обман.

Джерело:supercook

Читайте також