Гороскоп на 28 вересня 2018 року

27 вересня 2018 р. 20:22

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день. Пройде під знаком милосердя, любові і прощення. Хороший день для заняття спортом, фізичних вправ, спілкування, укладення шлюбу. У другій половині дня можливі несподівані звістки. 

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Цей день може визначити хід ваших справ до кінця року. Він покаже, наскільки найближчим часом зміняться ваші плани і як можуть розвиватися події. Ваша здатність до аналізу і унікальний дар передбачення допоможуть вам точно визначити цілі і тактику поведінки. Сприятливий день для пошуку втрачених речей, встановлення перерваних зв'язків.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Вихідний день присвятіть тільки відпочинку. Рекомендується відвідування басейну разом з дітьми, прогулянки в лісі, туристичні поїздки. Якщо ви знайдете в собі сили відмовитися від турбот і проблем, то відчуєте прилив сил.  

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День вельми сприятливий для спокійного відпочинку, наведення порядку в будинку, роздумів, спілкування з близькими людьми. У відносинах з оточуючими - гармонія і довіра. Влаштуйте сьогодні маленьке сімейне свято - і спогади про нього ще довго не покинуть вас.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День несе подвійну характеристику. Розраховуйте на допомогу друзів, інакше ймовірність успішного результату буде близька до нуля. Бути може, події найближчим часом будуть розвиватися не зовсім так, як ви цього хотіли. На жаль, вплинути на їх хід вам навряд чи вдасться.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Напружений день. Ймовірно, події будуть розвиватися не зовсім так, як ви планували. Несподівана звістка або сварка з близькою людиною може змінити всі плани. Потрібна обережність і виваженість у спілкуванні.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Присвятіть день справам, пов'язаних з сім'єю, будинком. Не вступайте в сімейні конфлікти. Приділіть особливу увагу дітям та їх здоров'ю. День сприятливий для важливих покупок і придбань.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день, однак, не слід пускатися в любовні авантюри, займатися ризикованими підприємствами або намагатися змінити вже давно сформовані відносини. Приймайте з радістю те, що дає вам життя, і не претендуйте на більше. Хороший день для заняття спортом, спілкування, укладення шлюбу. Не виключено, що сьогодні жінок-Львів чекають нові цікаві знайомства. Чоловікам-Левам в цей день потрібно бути ближче до народу: зірки сприяють колективному проведення часу і спільним заходам.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День несе подвійну характеристику. В першу половину дня на душі у вас буде світло і радісно. Цей час сприятливий для планування подорожей і відпочинку. У другій половині дня можливі неприємні новини, які зможуть вивести вас з рівноваги, змінивши настрій або самопочуття в гіршу сторону. Найімовірніше, цей день запам'ятається вам як день значних коригувань довгострокових життєвих планів, пов'язаних або з отриманням нового місця, або з новою роботою.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день, пов'язаний з переслідуванням, зіткненням з агресією. Сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами. Щоб виключити помилки, рекомендується обережність, розсудливість, стриманість. Уникайте темряви, нових знайомств і галасливих компаній. Ймовірно, ввечері домашні клопоти заберуть все ваше час.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Якщо в попередні дні ви вберегли себе від зухвалості і категоричності, то зумієте по-новому поглянути на минулі події і зробити правильні висновки. З повним правом ви можете сьогодні відпочивати. Жінкам-Скорпіонам рекомендується не залишати нереалізованими сильні пориви душі. Імовірність нових цікавих знайомств в недалекому майбутньому може привести до стійких і надійних відносин.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні зірки не сприяють поїздкам, оскільки можливі всякого роду катастрофи. Вірогідні несподівана звістка або проблема, пов'язані з невиконаними зобов'язаннями.

Джерело:supercook

Читайте також