Гороскоп на 29 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

28 липня 2018 р. 13:06

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Ймовірно погіршення самопочуття, загострення хронічних захворювань, особливо у людей похилого віку. Не виключено, що проблеми в особистому житті змусять прийняти жорстке рішення або спонукають до рішучих дій. Проявляйте стриманість - ймовірний конфлікт вирішиться не на вашу користь.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сприятливий день для Водоліїв творчих професій. Можливі цікаві зустрічі, обмін досвідом, привабливі пропозиції або вигідні замовлення. Сміливо беріться за будь-яку роботу, так як скрізь ви зможете домогтися успіхів. Однак не піддавайтеся зайвого ентузіазму, який може придушити практичні риси вашого характеру.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День повинен бути більш сприятливим. Смуга невдач повинна закінчитися. Якщо ви мріяли внести зміни в своє життя, то в цей день можна взятися за їх здійснення. Не варто коливатися в прийнятті навіть самих ризикованих рішень. Сьогодні Риби-жінки зможуть підвищити свою особисту популярність і знайти кохання.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Несприятливий день. Життєва енергія, інтуїція, сексуальний потенціал знижуються. Господарські справи і побутові проблеми вимагатимуть негайного вирішення. Вірогідні деяке погіршення самопочуття, конфлікти з родичами або дітьми. Сьогодні будь-яке захворювання матиме тривалий, затяжний характер. Сни бувають справедливі. Слід очікувати виконання. Гра, гральні карти уві сні - до неприємностей.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День вкрай неприємний. Пройде під знаком обману, ілюзорних уявлень і непорозумінь. Вірогідні інтриги недоброзичливців, сварки, небажані зустрічі, які будуть мати важкі наслідки. Раптові та непередбачувані витрати позначаться на сімейному бюджеті. Можливі легка депресія, різкі зміни настрою або нервовий стрес. Добрий знак - квіти, поганий знак - поріз або кров.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Цей день обіцяє хороше самопочуття і душевну рівновагу. Відносини між партнерами будуть прагнути до гармонії. Виключіть агресивність, так як це може викликати тільки роздратування. Тому, хто поруч з вами, так не вистачає вашої ніжності. Увечері можливі легка депресія, різкі зміни настрою або нервовий стрес. Поганий знак - поріз або кров.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Постарайтеся знайти в собі сили на час відійти від справ. Якщо це вдасться, то вас чекає романтична пригода. А ваша нескінченна 2018 життєва енергія не перестане дивувати близьких. Не виключено також, що ви знайдете нових друзів, спілкування з якими значно збагатить ваш внутрішній світ.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні вірогідні помилки при оформленні документів, негативні результати при зверненні до начальства, в державні установи або громадські організації. Особливу обережність слід проявляти Левам творчих професій: удача може відвернутися від вас в будь-який момент. Вигідна пропозиція або видимий прогрес у справах виявляться сумнівними.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Життєва енергія, інтуїція, сексуальний потенціал знижуються: ймовірно погіршення самопочуття, загострення хронічних захворювань, особливо у людей похилого віку. Господарські справи і побутові проблеми вимагатимуть негайного вирішення. Проявляйте стриманість - ймовірний конфлікт вирішиться не на вашу користь.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Рівний і гармонійний день. Відносини з близькою людиною складуться гармонійно. Ви будете спокійні, щасливі і задоволені один одним. У другій половині дня ймовірно неприємна звістка, яке змусить вас змінити намічені плани. Не поспішайте приймати поспішних рішень: щоб уникнути помилки, вам слід закликати на допомогу холоднокровність і тверезий розрахунок.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День покаяння і визнання своїх помилок, миру і злагоди в родині. Вибачитеся, якщо вважаєте себе винним перед ким-небудь і вибачте винних перед вами. Не варто повторювати колишніх помилок, і тоді відносини з давніми знайомими можуть якісно змінитися. Завдяки цьому друга половина дня буде мати у своєму розпорядженні до спокою і рівноваги.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Цей день обіцяє хороше самопочуття і душевну рівновагу. Відносини між партнерами будуть прагнути до гармонії, проте несподіваний суперечка може загострити обстановку або вирішитися не на вашу користь. Постарайтеся позбутися від упереджених поглядів і суб'єктивних оцінок. Поганий знак - поріз або кров.

Джерело:supercook

Читайте також