Гороскоп на 8 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

07 червня 2018 р. 20:30

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День може бути сповнений різного роду несподіванок. Ваші активність, відповідальність і ентузіазм можуть створити сприятливі умови для зміцнення матеріального добробуту - головне, не упустити свій шанс. Снов слід остерігатися, а побачене тримати в таємниці.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сьогодні багатьом чоловікам-Водоліям представиться можливість довести своїй обраниці, що він - благородної душі людина, яскравий і відданий партнер. Цей день дозволить відчути бадьорість духу і всю радість життя.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день може продовжити сприятливі тенденції попереднього дня в професійній сфері дозволить багатьом Рибам виявитися зі своїми пропозиціями на більш високій сходинці службової драбини. Але це не позбавить вас від вирішення поточних проблем. Бажано розібратися в дрібних негараздах, не відкладаючи їх на потім.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день для духовного прозріння, подолання сумнівів, перемоги над недругами. У прояві почуттів слід проявити тверезість, навіть деяку обачність, що захистить від можливих неприємностей у відносинах з протилежною статтю. Вечір цього дня запам'ятається зустріччю зі старим другом або приємною звісткою.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День несприятливий для занять магією. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили. Вірогідні неприємності або фінансові втрати. Неприємності можуть торкнутися взаємин з оточуючими або близькими людьми. Будьте уважні і завбачливі.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії. Посилюються аура, життєвий потенціал, особиста чарівність. Цей день присвятіть спілкуванню, зустрічам або творчим пошукам. Зосередьтеся на головному і не відволікайтеся на дрібниці. Ви з усім впораєтеся, навіть якщо доведеться викластися повністю. Корисні групові заняття, фізичні навантаження. Бажано відправитися в гості або прийняти гостей у себе.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Події цього дня можуть стати підтвердженням незрозумілого неспокою і передчуття небезпеки. Неприємності можуть торкнутися взаємин з оточуючими і матеріальної сторони життя. Будьте уважні сьогодні. Не допускайте непоправних помилок.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день. Спілкування з друзями, зустрічі з цікавими людьми і любовні відносини успішні і принесуть задоволення. Заняття творчістю можуть привести до внутрішніх відкриттів або вказати на додаткове джерело заробітку. Бажано відправитися в гості або прийняти гостей у себе. Слід займатися тільки нагальними життєвими справами. Увечері можливо неприємна звістка. Сприймайте її спокійно, без зайвих емоцій: скоро все стане на своє місце.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Небезпечний день. Постарайтеся уникати необережних висловлювань та зловживання алкоголем. Вірогідні неприємні звістки, які застануть вас зненацька. Якщо не втратите рішучості в діях, не підете на поводу марнославства і гордині, то зможете впоратися з виниклими проблемами.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День сприятливий для вирішення проблем в особистому житті. Не забувайте, що, перш ніж прийняти будь-яке рішення, необхідно добре зважити всі «за» і «проти». Можливо, що ввечері ви зумієте, незважаючи ні на які випробування і перешкоди, створити в сім'ї гармонійну обстановку. На шляху до перемоги і успіху постарайтеся зберігати спокій. Нові знайомства небажані.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День необхідно присвятити родині, дітям. В результаті спілкування з дітьми ви зрозумієте свої помилки і прорахунки. Вам необхідно змінюватися, позбавляючись від надмірної строгості і незалежності. Не виключено, що саме зараз почнеться період, пов'язаний з умінням правильно направляти свої життєві сили, що сприятливо позначиться на наступному тижні.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії. Посилюються аура, життєвий потенціал, особиста чарівність. Переконаність у своїй правоті і переконливість в доводах можуть привести до успіху в будь-якій справі. Закріпіться на досягнутих позиціях.

Джерело:supercook

Читайте також