Гороскоп на 9 листопада 2018 року

08 листопада 2018 р. 17:15

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Не виключено, що сьогодні вам вдасться реалізувати намічені на день плани, проте велика ймовірність конфліктних ситуацій з партнерами або начальством, в результаті яких ви можете постраждати. Проявляйте обачність: плітки і злі язики постараються вам нашкодити. Не втручайтеся в чужі розмови, а тим більше в суперечки.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сприятливий день для прийняття важливих рішень, початку нової діяльності. Можливо, у вас з'явиться бажання що-небудь змінити в житті. Ви зможете успішно довести до кінця розпочаті справи. Але не квапте події. Ваша неповторність і загадковість залучать представників протилежної статі. Ймовірно відновлення старих серцевих прихильностей, про яких ви ніколи не забували.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує протиріччя. Рибам буде складно розібратися в подвійній ситуації. Ймовірні різкі зміни настрою. У цей день не рекомендується вирішувати важливі питання, працювати з важливими документами. Головне - остаточно визначитися в своїх діях і бажаннях. У другій половині дня можливі романтичні зустрічі. Але Риби виявляться дуже складними партнерами, тому що не зможуть швидко адаптуватися і не погодяться на компроміси.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сьогодні домашні клопоти поглинуть вас повністю. Побутові проблеми вийдуть на передній план. Прорахуйте свої можливі витрати і реальні доходи: це допоможе вам ефективно вирішити всі господарські справи. Досвід друзів і близьких надасть незамінну допомогу. День вдалий для придбань, і розпочаті раніше клопоти з нерухомістю завершаться вдало. Близькі люди нададуть вам підтримку і допомогу, і ви ще раз переконаєтеся в їх відданості. Відправляйтеся за місто, прогуляйтеся по лісі - там ви зможете добре відпочити і набратися сил.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

У цей день можливі розбіжності з близькою людиною. Такт і довірливе ставлення не дадуть проявитися ревнощам або образі. Можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Слід уникати поїздок, а домовлені зустрічі перенести на інший день. Не рекомендується укладати угоди або здійснювати дорогі покупки: ви втратите більше, ніж придбаєте.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День, пов'язаний з спокусами плоті, придушенням світлого початку. Будьте обережні - не йдіть на поводу у емоцій. Якщо в цей день вас чекає поїздка, будьте обережні. Існує ймовірність травми.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні можливі різкі зміни настроїв. Ваше честолюбство може перейти в упертість, енергійність - у внутрішнє напруження, а зовнішня активність - в натягнутість відносин з оточуючими. Вам піде на користь відвідування храму. Якщо фінансове становище дозволяє, пожертвуйте частину своїх грошей церкви, не забудьте і про жебраків. В недалекому майбутньому ви самі зможете переконатися в істинності прислів'я «Що посієш, те й пожнеш».

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Зайва довірливість або наївність в життєвих питаннях можуть привести до помилок в роботі або створити перешкоди на шляху до наміченої мети. Зірки радять бути уважними з партнерами і не покладатися на думку сторонніх людей. Запорука успіху - спілкування з надійними партнерами і відмова від ризикованих операцій.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні ви можете відчути себе чарівними. Це почуття переросте в упевненість в своїх силах. Але не варто перебільшувати свої можливості. Ваша зовнішня черствість може розглядатися близькими як небажання зрозуміти один одного, що призведе до неприємностей у відносинах. Особисте життя наповниться тривогами, протиріччями і взаємним невдоволенням. Постарайтеся наближати до себе тільки гідних вашої уваги людей і оточувати їх теплом і турботою.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Суперечливий день. Можливі різкі зміни настроїв. Ваше честолюбство може перейти в упертість, енергійність - у внутрішнє напруження, а зовнішня активність - в натягнутість відносин з оточуючими. 

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Вдалий день, сприятливий для успішного завершення розпочатих справ, планування і початку нового кола у вашій діяльності. Щоб утримати удачу, визначте межі своїх досягнень. Ви зможете відчувати себе на висоті в особистому житті. Ваша щирість і мудрість зможуть розташувати до вас багатьох людей. У любові довіряйте першому враженню і інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливий день для спілкування, укладення шлюбу, сімейних відносин, любовних пригод. Не виключено, що жінки-Стрільці сьогодні зможуть спробувати свої сили у суспільстві, бути в центрі уваги. Постарайтеся стримати екстравагантність - вас можуть неправильно зрозуміти. Чоловіків-Стрільців очікують фінансові втрати, пов'язані швидше за все з невгамовним прагненням до ризику.

Джерело:supercook

Читайте також