Господи, який сором.. 5 годин вдова Героя стоїть під Адміністрацією президента – і всім наплювати.

23 травня 2019 р. 10:27

Сьогодні, 22 травня, вдова Героя, яка після смерті чоловіка сама пішла на передову, Юля Кириллова, вийшла на пікет під Адміністрацію Президента.

Ветеранка протестувала проти наміру нового президента провести референдум, щодо відносин з Росією. Нардеп Андрій Лозовий зустрів Юлію під АП:

“Господи, який сором… мене всього трусить зараз… Юлія, вдова загиблого на фронті бійця (йому було всього 23..) вийшла на одиночний пікет проти референдуму про дружбу з тими, хто вбив її чоловіка – як це пропонує команда новообраного полоумного… до неї не вийшов НІХТО… 5 годин дружина загиблого Героя стоїть під Адміністрацією президента – і всім наплювати. вийшов лише дрібний клерк і попросив «сформулювали суть її звернення». на що вона відповіла: «я вийшла проти референдуму з тими, хто вбив мого чоловіка»… який тоді сенс показового відкриття парканів, якщо новообраний президент заїзджає в АП з чорного входу на кортежі з чотирьох машин? а на вдову загиблого цьому персонажу наплювати… питаю ще: – а хто з депутатів до Вас вийшов? – а ніхто. /мене, слава Богу, не впізнала, бо мені в таких ситуаціях соромно, що депутат/ – а яка вам треба допомога? – мені – ніякої… – треба не проводити референдум про дружбу з тим, хто його вбив… який сором… не вистачає притомних слів…”

Андрій Лозовий

Читайте також