Я ні за яких умов не віддам за нього свій голос”- Гриценко розповів, кого він не хоче бачити на посаді президента України

06 квітня 2019 р. 08:08

Якщо чинний Президент України Порошенко залишиться при владі, то шансу для України немає.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це Анатолій Гриценко повідомив в інтерв’ю “Українській правді”.

Говорячи про те, за якого президента, Петра Порошенка чи Володимира Зеленського, у України буде більше шансів, політик сказав: “Ситуація критична. Її можна вирішити, але треба діяти швидко і ефективно”.

“Виборів два: Порошенко або Зеленський.  Я не бачу жодного шансу для країни при збереженні Порошенко при владі. Він – вбивця шансу, він убив за ці п’ять років. Я не хочу, щоб країна ще п’ять років жила в режимі корупції , тотальної фальші і мародерства. Я ні за яких умов не віддам за нього свій голос “, – сказав він.

Що стосується Зеленського, то, як зазначив Гриценко, він ще не визначився.

“Люди питають, але я попросив дати мені ще тиждень часу. Ось у мене зараз була розмова з Володимиром Зеленським. Я хочу розібратися і зрозуміти для себе, що це за людина. Ми не знайомі, вживу ніколи не перетиналися. Кілька разів говорили по телефону . Щоб до кінця зрозуміти людину, його наміри, плани, яка команда прийде, ми домовилися, що найближчим часом зустрінемося, проведемо очі в очі розмову “, – повідомив політик.

Читайте також