Яйця для схуднення! Ми не вірили, а подруга спробувала і скинула 7 кг за два місяці

26 січня 2019 р. 01:08

Моя подруга прочитала статтю про те, що яйця допомагають скинути вагу, і вирішила спробувати. В результаті скинула 7 кг за два місяці. А ви знали, що яйця – цінний продукт для схуднення? Вони допомагають спaлювати зайвий жир.

В цій статті розповідається, як їх правильно їсти щоб це працювало. Джерело

Завдяки довгому почуттю ситості, яке дають яйця, цей продукт допомагає спалювати зайвий жир. За цю унікальну властивість яєць дуже люблять спортсмени та люди, що стежать за своєю вагою.

В одному з клубів правильного харчування провели спеціальний експеримент, в якому брали участь дві групи по п’ять осіб.

Даний метод називається – м’язове харчування, якщо його правильно дотримуватися, то результат вас не змусить чекати. Ось приклад його вживання:

Перша група протягом двох місяців регулярно на сніданок їла яйця, друга – здобу. При цьому калорійність продуктів була абсолютно однакова. Однак результати приголомшили всіх: учасники першої групи в середньому схудли на 5-7 кг, зменшилася окружність талії, а вага учасників другої групи не змінилася.

«Поряд з жирами і вуглеводами людський організм потребує щоденного поповнення запасів білка. І чим більші фізичні навантаження – тим більше організм потребує протеїнів, – каже тренер фітнес-клубу Євген Соломін.

Частина амінокислот організм здатний синтезувати сам, але дев’ять – незамінні і повинні надійти в організм разом з їжею.

Курячі яйця містять явного переможця білка як за складом амінокислот, так і по засвоюваності. Наприклад, білок, що міститься в злаках, засвоюється організмом в межах 50%, рідше цей показник доходить до 80%. Яєчний білок засвоюється на 95-100%».

Головне не переїдати яйця!

Це не означає, що яйця можна їсти десятками. Максимальна доза для дорослого організму – три яйця в день. Якщо є варені яйця вам здається нудним, то відмінною стравою, яка урізноманітнює меню і подарує відчуття ситості надовго, є яєчний салат.

У його складі прості інгредієнти: куряче яйце, тертий твердий сир, зелена цибуля, чорний мелений перець. Цей салат також може служити основою для експериментів – в нього можна додати редис, авокадо або печериці. Прикрасити салат можна тонкими пір’ям зеленої цибулі і горошинами червоної ікри.

Пише - Лісова сотня

Читайте також