“Інтриги більше немає, Порошенко круто помилився”: експерт пояснив, чому Зеленський уже переміг, дебати – не допоможуть

04 квітня 2019 р. 10:57

“Хлопці президента і досі вважають, що всі навколо тупі та боягузливі” Експерт Михайло Подоляк прокоментував баталії щодо можливих дебатів між опонентами другого туру виборів – чинного президента Петра Порошенка та кандидата на пост глави держави Володимира Зеленського.

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook під назвою “дебанутий”.

“Дебатнутий)… Інтриги більше немає. Петро Олексійович, як завжди, грубо помилився. Він реально вважає, що знайшов супер/фішку – “а давай-ка я переболтаю, передемагожу, перевру цього юного вискочку. Ну хто він такий? Два слова зв’язати не зможе”. Все як завжди. Примітивно, нерозумно, рівно на півкроку і зовсім не розуміючи, хто такий опонент, що відбувається в країні і які ризики можуть виявитися зграєю black swan-ів)… Хлопці президента щиро досі вважають, що всі навколо тупі і боягузливі. І легко впадають в паніку від їх “крутих” медійних спецоперацій.

А тому тут же на суспільство спустили зграю агресивних ораторів і навіть оліго-аватарку собі придумали “я вимагаю дебатів”. І ось він казус. Зеленський – блискуче так, навідліг, у хвилинному феєричному ролику все це помножив на сяючий нуль. Далі можна не грати взагалі. Тому що все передбачувано. На будь-якій pr-хід середньовічних креаторів буде ефективний інноваційний відповідь. Країна чітко розділена на білих і чорних. Чорні – це не більше 8-9% підтримки президента. Не більше.
Те, що до 15% – це вже скупочные технології. Так, згоден, ці 8-9% дуже крикливі й агресивні. І створюють якусь масову істерію. Інші (90%) в тій чи іншій формі вже вирішили сказати категоричне ні ПА. І що в такому випадку повинні вирішити дебати? Переконати оскаженілу зграю чорних. Швидше за все, дебати потрібні були тільки цим 8% в якості місця рясного вірнопідданого слиновиділення. Або в якості місця виливу своєї ненависті. Питання – нам це навіщо?) Навіщо годувати агресивних тролів?) Адже правильна тактика – ігнор. І бан. А в кінці до особливо запопадливим – заходи принудильного лікування через судове рішення)…

І ще дещо/що. У групи підтримки ПА дійсно багато вербальної агресії. У них кожен рот працює криком за чотирьох. Але все-таки якось безглуздо виглядає їх істерична посилання на те, що суспільство хоче дебатів). Суспільство теж таке тупе і воно п’ять років не бачило, що відбувається навколо. І вони, звичайно, не сумніваються, що “правильні” дебати повинні бути тільки на умовах та у форматі, вигідному ПА”, – пише Подоляк.

Пише - bbc-ccnn.com

Читайте також