Ірена Карпа: Прийшли до директора школи, кажу, моя дитина і на Майдані була зі мною, і передачі на фронт пакувала..

03 грудня 2019 р. 21:51

Українська співачка та письменниця Ірена Карпа на своїй сторінці у фейсбук написала обурливий пост про те, як її дочку у французькій школі одна з вчительок приписала до групи росіян, мовляв, Україна і Росія – це одне і теж. Сьогодні Ірена разом з своїм чоловіком завітали до доньчиної школи, щоб встановити справедливість. Як все було Ірена Карпа написала у новому пості:

Ну, хто там казав, що у Франції все просто не працює, і шо вчительку я не достану, а директор прийме мене по запису через три місяці?..))

Всьо я пішла і достала. Робиться все цивілізовано і просто:

Прямо зранку йдете до директора, берете в міру грізного чоловіка за спину, а в руки «українські зошити» про Голодомор і російських найманців на Донбасі.

Директор свіжий і бадьорий на вході, Кая щаслива побігла з книжкою «Ukraine” просвітлювати однокласників, а я такою лагідною ядовитою змією (перекреслено) кицею, посміхаючись, заглядаючи директору на саме дно очей, пояснюю нагальну потребу ознайомити вчительку з «українськими зошитами». Тим паче, італійський автор писав. Який дивним чином точно знає про різницю між Україною та Росією.

Ну бо знаєте, кажу, моя дитина і на Майдані була зі мною, і передачам на фронт пакувала, і в госпіталь до молодих пацанів без рук і ніг їздила, щоби, курва, назавжди запам’ятати, хто захищав її спокійне київське дитинство від «такої самої» Росії. Тож, мабуть, не варто державній школі сприяти отакій геополітичній шизофренії в дітей, а?..

Все гуд. Директор проведе роботу з вчителькою. І заодно прочитає цю книгу про Україну. Каже, цому самому ще вчитися й пізнавати багато цікавого й корисного.

От і все.

Дякую вам всім за підтримку.

Читайте також