“Хочу доньку чи сина, а може навіть відразу обох. Мені є чому їх навчити..” – так мріяв Федя.. Не судилося. В суботу Федю поховали..

18 вересня 2018 р. 14:20

72 бригада… 23 роки… Два місяці боротьби за життя… На жаль..

Царство Небесне, Світла та Вічна Память Герою… Щирі співчуття родині, друзям, побратимам воїна.. Небесний батальон 72 бригади збільшився.. 13 вересня у госпіталі від тяжкого поранення помер 23-річний військовий Федір Рубанський.

Молодий військовий мріяв про власну родину та дітей і не втомлювався повторювати: “Війна навчила дивитися на світ іншими очима, цінувати те що маєш” Боєць брав участь у боях за Авдіївку, взяття Алмаза, воював в інших гарячих точках на сході, передає вінницький 33kanal.com.

Як стало відомо, важке осколкове поранення військовий 72-ої бригади імені Чорних Запорожців отримав наприкінці червня цьогоріч. Напередодні, 12 вересня, він помер у столичному шпиталі. Лікарі боролися за життя бійця впродовж двох місяців.

“Стан був вкрай важкий. Мама, наречена Федора, друзі, побратими, волонтери – ми не втрачали надії!..Ми вірили у те, що наші світила нейрохірурги його витягнуть. На жаль”, – зазначають волонтери.

Як стало відомо, Федір – уродженець Могилева-Подільського, що на Вінниччині. До війни навчався на механіка-водія в Одеській області. Мав кохану дівчину й в одному з інтерв’ю розповів:

“Хочу доньку чи сина, а може навіть відразу обох. Мені є чому їх навчити. Війна навчила дивитися на світ іншими очима, цінувати те що маєш. Тільки це важливо, тут і зараз”.

За матеріалами

Читайте також